2013-01-31 14.46

2013-01-31 @ 15:01:41 Permalink horsie <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()
Fick bli dagens datum och tidslag istället för rubrik. Kom inte på nåt annat hehe. Jag har sjuk träningsvärk efter hoppträningen igår, tror Charlie också är rätt slut. Det gick jättebra verkligen. Vissa skulle kanske kalla mig värsta fegisen som inte hoppar "ordentligt", men jag tycker att det är viktigare att bygga självförtroende och ha koll på allting från grunden istället för att ge sig på något man inte klarar av. Jag ser hellre att jag kan plocka ner honom och rida i MIN takt istället för att fara iväg och ta hela banan i ett språng typ x) Min största rädsla är att han ska bocka, vilket han INTE gör, inte ens när det går fort uta helvete och hindren blir högre. Min fina stallkompis Cornelia hoppar honom ibland och då kör dom lite högre hinder, det är inga som helst problem och han blir inte uppåt skyarna när jag rider honom igen på mitt "lugna" sätt. Det är väldigt skönt att veta att han skulle kunna hoppa värsta banan i 180 och sen kan jag sitta upp och trava runt utan några problem. 
 
Som mamma sa för några dagar sedan - vi kunde inte ha haft större tur med hästköpet, vi kunde inte ha hittat en bättre. Idag blir det bara lättare ridning, skritt och kanske lite trav och galopp för att han ska få röra sig ordentligt, inga krav eller något annat. Tror inte jag pallar mer än så heller för den delen, hihi.
 
Nu ska jag fortsätta med mitt kära sims, har hållt mig till en familj i två dagar, wow! Har utmanat mig själv med att spela med den familjen så länge som jag bara kan, brukar alltid göra en ny familj per gång jag spelar x)
Förlåt för ännu ett inlägg med bara text, motivationen är inte på topp nu alltså. Har laddat ner photoshop, men orkar inte hålla på med det nu :o HAHA kom på att jag hade photoshop NU, har haft det i två veckor och helt glömt bort det hahaha! JAJA, hejdå!

Liten uppdatering

2013-01-30 @ 02:07:08 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()
Är sjukt trött på precis allt. Min situation, att det inte händer NÅGONTING och att jag blir lovad massa saker som inte händer. Skulle få börja praktisera. Dom skulle höra av sig för längesen. Det har dom ju då inte gjort.
 
Utredningen går ingen vart. Det tar sån jävla lång tid. Allt tar sån JÄVLA LÅNG TID. INSER inte folk att jag behöver hjälp NU och inte om 3 månader???????????? Blev lovad att den här utredningen skulle vara klar i januari. Den kommer inte vara klar i januari. 
 
NÅTT jävla skit har fastnat under min Ä-knapp så den är jätteseg att trycka på. Bläääääääääää (see what I did there)
 
Är sjukt pepp på att göra något. Kanske ska dra på fest i helgen? Det var längesen och nu är jag ju blond så jag behöver inte skämmas över håret. Haha jag har säkert ändrat mig imorrn. Fyfan
 
Måste slutföra mitt städprojekt som jag påbörjade för två dagar sen. Seriöst. Det är inte roligt att vara hur glad som helst och tro att man fan kan flyga och nästa dag så ba, nej.
 
Vill köpa löshår. NU. Ska göra dipdye på det. Fett fint. Måste vänta tills februaristudiebidraget kommer. 
 
Ska åka till ridhus med Charlie imorrn. Är såhäääääääääääär taggad. Jag och Cornelia ska köra markarbete och några småhinder. Hur kul. Har velat åka till ridhus hur länge som helst. Det ska bli så roligt. Min egna hästis i transport som vi drar med våran egen bil. Tänk om man hade en egen transport. Ska önska mig en i födelsedagspresent.
 
Insåg att jag måste leta fram martingalen som förmodligen ligger bland allt annat skit ute på altan (som är igensnöad tre gånger om)
 
Min nacke är trasig. Gör sjukt ont i ena sidan. 
 
Vill börja töja. Köpte nyss 39523528385902 par örhängen. Som jag skrev på facebook så kan jag ju stoppa in alla samtidigt. Då slipper jag slösa pengar på töjningsgrejer.
 
Ja, mina kära läsare. Jag är jävligt bitter just nu. Jag vill inte sova för jag drömmer dumma drömmar. Måste sova för annars dör jag. Bajsa. Hejdå.
 

Bloglovin

2013-01-22 @ 16:55:56 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
 Följ min blogg med Bloglovin

Fixat grejer här va!

2013-01-22 @ 00:16:53 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nu har jag fixat bloggfråga och följ min blogg med bloglovin-grejer! :D Så nu är det bara att följa/fråga på, haha. Hade redan 3 följare, WOW. Och jag är seriös, tänk att någon över huvud taget vill följa MIG och läsa vad jag skriver, blir så glad! :') Vet att jag för det mesta skriver om hur dåligt jag mår och blabla, vill att ni ska veta att det INTE är för att ni ska tycka synd om mig, det gör jag så bra själv. Jag VET att det finns många fler som jag därute som mår skit och inte har haft den turen som jag har och fått hjälp. Sen vet jag att det finns många som har fått hjälp men fortfarande känner sig lika rädda och ensamma (som jag t.ex.) och jag hoppas att alla ni hittar hit på något sätt och ser att ni inte är ensamma, det finns fler. Var inte rädd att skriva en kommentar eller skicka ett mejl, eller vad som helst, fråga mig om vad ni vill, ni kanske bara vill prata, DO IT, ta kontakt. Jag bits inte. Jag blir bara så himla glad. Jag vet att även nu när jag inte uppdaterar mycket alls så finns det människor som ändå kollar in på bloggen, och det gör mig SÅ HIMLA GLAD. Tusentack, ni är BÄST. <3
 
Halvglad, halvsuddig bild på toan. Standard. Och jag vet inte, men ljuset hatade mig och gjorde mitt ansikte tokbrunt så det ser helt fail ut. Ser inte ut så på riktigt. Lovar. 

WOOO

2013-01-17 @ 13:24:26 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Visste inte vad jag skulle ha som rubrik. Har precis kommit hem från bup, fick en till medicin SOM VA ROSA :D Theralen hette den, och den ska hjälpa mig att sova. Så nu tar jag Seroquel, Zoloft/Sertralin och Theralen. P-pillren skulle bort för vi ska se om dom har något att göra med mitt mående :o Nu ska jag vila nån timme, blev inte så mycket sömn inatt haha. Hejdå sålänge!

Sova? Det kan vi göra när vi är döda.

2013-01-17 @ 03:54:18 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Ska upp 9, åka buss (hua) och sitta ensam och vänta på bup i 3 år. Tur att jag har mina hörlurar. MEN GUD JAG MÅSTE LADDA NER MUSIK. HAHA HEJDÅ BLOGGEN! Nej jag skojade. Men jag förstår inte varför jag inte sover. För jag vill inte drömma, jag vill inte tro att det händer på riktigt och vakna upp panikslagen. Utomjordingsrädslan har avtagit, men igår trodde jag att det var aceton i kiwin så jag slängde den. Vad är fel på mig? Är jag psykotisk? Det är man inte som 17-åring. Jag vill inte berätta, för jag är så rädd att ingen ska tro på mig. Det är ju sant, för mig. Ändå skriver jag här på bloggen? Lite dubbelmoral. Men bloggen är min dagbok, den lyssnar på allt jag säger och ställer inga motfrågor. 
 
Jag hittade för övrigt två bilder på mig och Charlie när vi hoppade i somras. Jag tror att det var 55 cm vi tog oss över, och jag blev så glad, stolt och taggad när jag såg dom bilderna :') Han var förresten UNDERBAR idag. Han ville bara vara nära, han va så mysig. Det va första gången jag kramade honom och han la sitt huvud på min axel, ett hästhuvud är tungt haha x) Jag fick klappa honom på huvudet utan att han drog sig undan, han bara stod där. Sen red vi, och han va så pigg och sammarbetsvillig. Han lyssnade på ALLT. Vi galopperade runt banan, det gick fort och det va så himla kul. Jag vore INGENTING utan honom. Min stjärna. Gud <3
 
 
Dålig kvalité kanske, men det gör INGENTING. Blir så glad när jag ser dom här!

Your mind is playing tricks with you, my dear.

2013-01-16 @ 02:47:48 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Det sägs ju att livet består utav toppar och dalar, JAG säger att jag är nere i en djup jävla dal och ännu längre just nu. Jag mår SKIT rent ut sagt. Vi skulle testa att trappa ner den antipsykotiska medicinen, vilket gick bra till en början men nu har det totalvänt. Jag mår värre än vad jag gjorde innan jag började med mediciner över huvud taget. Det ända som inte är värre, är hästandet. Mamma fick tjata bra mycket och motivera mig med mysridning i snön, korv och mos från ica och ny olja till elciggen för att jag skulle kliva upp ur sängen, där jag har legat hela dagen med allt släckt och avstängt. 
 
Sen när vi väl satt i bilen och åkte omkring så kändes det bättre. Charlie får mig alltid på bra humör. Tyvärr hade han värsta jävla köttsåret på benet som det hade runnit massa blod ur. Han var inte halt som tur var, men det tog en jäkla tid att göra rent det för mamma :( Tur att hon finns, jag skulle ha fort omkring och ringt till polis, brandkår och ambulans och jag vet inte vad, min lilla plutte får ju inte ha sår :( Boxen såg ut som skit, vi har inte råd med nytt spån just nu och vi har EN bal kvar. Kul. ALLT går så bra. Tur att det bara är imorrn kvar, sen ska vi till BUP och då ska jag ta ett redigt snack med min läkare, för så här kan vi inte ha det. Vi skulle aldrig ha pillat på medicineringen, för jag mår uruselt nu. 
 
Som ni ser har jag börjat bygga om lite på bloggen, måste fortfarande hitta inspiration och idéer till en ny header, men det är på gång, det lovar jag! Måste tipsa er andra bloggare om att temat "Dusty Rose" är HUR BRA SOM HELST att bygga på. Den är enkel och jäkligt snygg. 
 
Nu ska jag fortsätta äta frukt, spela Candy Crusher (börja du med) och kolla på mina smöriga blödiga highschoolfilmer. Tonårsliv står på tur, wiho! Förlåt för ett inlägg med baaara text, det blir roligare snart, promise!

dsjkfnsdgjk

2013-01-11 @ 01:51:03 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (1) Trackbacks ()
Känner att jag måste skriva av mig. Klockan är halv två på natten, jag sitter och lyssnar på gamla Depeche Mode och Phil Collins låtar och bara gråter inombords. Humör just nu: Ensam, rädd och orolig. Jag har känt det i några dagar nu, ledsenheten och brist på ork. Jag mådde ju bra, jag gjorde ju faktiskt det? Förstår inte. Det går inte framåt med BUP, ingenting går framåt. Eller jo, hästlivet funkar alldeles utmärkt. Det är det enda som funkar. 
 
Förstår inte vad felet är, jag måste vara hypokondriker eller nått. Jag kollar runt på nätet och läser och läser och kommer fram till att jag har borderline, är schizofren, bipolär typ 2 och 2½, ADD, ja you name it! NÅGOT jävla fel är det. Jag TROR stenhårt på att jag har en personlighetsstörning. Senast sa min läkare att det inte var något personlighetsstört över mig. Men det är väl bra, man vill ju inte ha en personlighetsstörning. JO, OM DET KAN HJÄLPA MIG ATT FÅ RÄTT MEDICINER OCH BEHANDLING. Jag drömmer sjuka drömmar och vaknar upp i panik, är helt slut hela dagen på grund av den jävla drömmen, jag blir ledsen och får ångest bara sådär. JAG VILL INTE TILLBAKA. Jag mådde ju bra där ett tag. Eller just nu vill jag bara tillbaka till Västerås och droga ner mig så att jag inte känner någonting utan bara sover. 
 
Vet inte vad jag ska säga. Vill bara försvinna. Jag hoppas att jag mår bättre imorrn. Orkar inte hålla ögonen öppna längre, hejdå.
 

Alla dagar kan inte vara bra

2013-01-11 @ 00:23:52 Permalink horsie <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()
Haft en ganska..tråkig dag. När vi kom till stallet hade redan våran superhovslagare varit där och fixat Charlies tappsko, så det var bara att rida. Han var hur pigg som helst med huvudet en meter upp i luften hela tiden. Skulle galoppera på fältet och han bara flög iväg, haha herregud. Sen tog vi den långa vägen tillbaka till stallet och avslutade på banan, den var mycket bättre idag! Gick att galoppera på och allting :) Där fick jag honom att slappna av stundvis, huvudet var i luften för det mesta men ibland så. Fick till riktigt fina fattningar och han tog det lugnt, försökte smygöka lite när vi hamnade på långsidorna men annars ingenting. Dock så tappade han galoppen varje gång och bröt av till trav, jag vet inte varför han gör så. Är det för att han inte orkar? Förut sköt han iväg bakbenen i fattningarna för att han inte orkade, men nu rids han mycket mer och det är ju efter bara några galoppsprång som han bryter av. HMMM
 
 

MAMMA HAR HITTAT KAMERAN

2013-01-08 @ 22:56:02 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
MAMMA har hittat digitalkameraröven ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN så nu tror jag att jag dör kameradöden, HÄR SKA FOTAS! Egentligeeeeeeeen så vill jag ha en systemkamera så att det blir fina bilder, men aaah man tar det man har :3 Jag kanske ska fixa mig imorrn och ta några bilder? Då får jag nått att göra liksom, är ju bara hemma och degar nu för tiden :o Eller ja imorrn ska jag städa galet, sen stallis och sen....fika kanske? :o We'll see.
 
Något som jag stör mig så sjuuuuukt mycket på är att det inte finns någon "äldre inlägg"-grej att trycka på längre!? Blir jätteirriterad när jag läser en superbra blogg, så kommer man längst ner på sidan och så går det inte att gå vidare? Die motherfucker. Får kolla på designadinblogg eller nått om man kan fixa dit en sån, för märkte också att det inte finns på min. Och vem vet, det kanske hittar hit nån läsare som ÄLSKAR min blogg och vill läsa mer, men inte kan för det finns ingen "äldre inlägg"-grej!? ;@ 
 
Bjuder på en sjukt gammal cambild från biblioteket i skolan i brist på annat. Svart hår, röda läppar och mörka ögonlock va min sign på den tiden typ, köpte ca 37653784637 olika röda läppstift och nu använder jag inte ens det längre, score! Nu har jag typ brunt hår, astråkigt :s Det skulle ju va lila!

Det finaste som finns

2013-01-08 @ 22:42:33 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag har äntligen hittat mitt och Charlies bett nu, kimblewick med liten tungfrihet. Han har aldrig känts så bra som han gör nu, han är som en dröm att rida, inte tung över huvud taget och lyssnar så himla fint. Små, mjuka förhållningar, det vi har strävat efter från dag 1. Vi börjar lära känna varandra mer och mer nu, idag stod jag i boxen med honom efter ridpasset och bara klämde, klappade, masserade, övade lite buga, bara var nära varandra liksom. Det här är finare än något annat jag någonsin upplevt, inte ens med Sweetie kände jag såhär. Han är min finaste, min absolut bästa och han är bara, bara min. Min alldeles egna fina vän. Vi kan göra allt, jag litar på honom mer och mer och jag känner att han litar på mig. Vi har kul tillsammans, jag blir inte rädd när han drar iväg, jag skrattar bara. Jag blir inte rädd när han är lite studsig, jag skrattar. Jag är så lycklig i hästväg, jag har världens absolut finaste häst och världens finaste stallvänner, världens finaste mamma och ba världens finaste allt. Jag vet inte riktigt vem jag ska tacka, vad har jag gjort för att förtjäna det här otroligt fina? <3
 
Om ett tag ska vi börja åka till ridhus varannan vecka och rida ordentligt, kanske hoppa lite och så? Det ska bli så otroligt roligt. Min dröm, som jag har haft sen jag var 7 år gammal, blir äntligen sann. Jag finner inga ord, haha. Herregud. Min egen häst i transport som vi drar med våran bil. Satt alltid och fantiserade när jag var liten och såg en bil med transport, och ba EN DAG, DÅ JÄVLAR och nu är den dagen här, hahaha. 10 år senare :3 
 
Nu blev det ett väldigt långt inlägg, men jag var bara tvungen att skriva nånstans, för jag är så glaaaaaaad <3 Kanske min misstänka bipolaritet som visar sig? You never know. Allt jag vet är att jag iaf är JÄVLIGT lyckligt lottad, och jag tackar den gud eller vad det nu är som har bestämt att just jag ska leva det här livet. WIHO
 
Jag och min stjärna.

Kimblewick, Shrek 2 och elcigg

2013-01-08 @ 01:48:55 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har såhär, blivit kär i Shrek igen och ska se alla filmerna, awesome! Har även hittat "vårt" bett, Charlie och jag alltså, kimblewickbett! Han har aldrig gått bättre, helt underbart. Nu slipper vi dragkamp, sken och jag vet inte vad, för han lyssnar hur fint som helst på det här bettet. Ni får verkligen ursäkta mig för bloggtorkan, är inne i en sån period nu... :3 Men ja, ha det bra mina fina, försöker hitta inspirationen så att jag kan börja blogga mycket igen!

Brist på energi as fuck

2013-01-01 @ 20:12:57 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har ingen lust att blogga idag, orkar inte hålla på med GIMP som ändå bara hatar mig och strejkar, kan inte redigera bilder och det går inte att rida för det är halt, jag är rädd och det är mörkt. Testade pessoat på Charlie idag, galopperade lite på ängen utanför ridbanan (som borde kallas isbana, inte ridbana) och han lyssnade fint på det. Kände dock redan i traven att han va helt uppåt skyarna och ville bara iväg. Jag red inte igår, kan ha med det att göra men förra gången han fick vila va det inte alls samma sak. I galoppen ville han dra iväg, han kastade med huvudet och bara sprang. Bakbenen flög åt alla håll på grund av underlaget, det är skitläskigt att rida när hästen halkar hela tiden trots broddar överallt. Jag vill åka till ett ridhus och rida igenom honom riktigt ordentligt, han behöver verkligen det. Han behöver ridas igenom ordentligt varje dag egentligen, men det går ju inte nu. Jag blir rädd och osäker när han slänger med huvudet och håller på, för jag vet inte riktigt om han kommer göra nått. Men jag vet att han inte gör något när andra rider honom, så varför skulle han göra så med mig? Det har jag i huvudet hela tiden, sitter på ryggen och mantrar "lita på honom". Och det brukar faktiskt funka. Alla har upp- och ner dagar, idag va en neråtdag för mig i ridningen. Men vi tar igen det imorrn, "worrying doesn't change anything, it only messes with your head and takes away your happiness." <--- bästa citatet.
 
Mitt fina, fina, fina hjärta. <3

Gott nytt år!

2013-01-01 @ 04:22:21 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag vet att det är 1:a januari nu, men jag ville säga gott nytt år eftersom...ah jag ville det bara :3 GIMP har krånglat HELA DAGEN, det går inte att öppna bilder även fast det är helt vanliga bilder och dom är inte förstora, så jag fick ta bort programmet och ladda ner det igen, sen ville inte penslarna funka men det fixade sig till slut, sen skulle vi ut och kolla på raketer och det tog väl en 45 minuter, och NU är jag äntligen klar. Men jag skulle öppna en annan bild nu igen, SÅ FUNKAR DET INTE. IGEN. Blir så arg så jag dör. Jävla skit-GIMP. Aaaaah iaf så har jag inte gjort NÅNTING ikväll. Asmys. Robin är här hos mig och vi har bara tagit det lugnt, kollat film och ätit gott. Sen gick vi ut med mamma, Magnus och Lukas och kollade raketer, skitmysigt. Imorrn, medans alla andra är bakfulla och mår skit, så är jag ute i stallet och rider och mår huuuur bra som helst. Ska testa Charlie på pessoa imorrn, blev ingen ridning idag eftersom vi var så himla sena ut i stallet ._. Hade morgonen men råkade försova mig typ 45 minuter, jättepinsamt. Men jaja, det är ju inte första gången i världshistorien som nån försover sig. Synd bara att det va tvunget att bli jag den här gången ._. Men ah, GOTT NYTT ÅR mina kära läsare, hoppas ni har haft en underbar kväll och hoppas att erat 2013 blir awesome! <3
 

RSS 2.0