You have no idea how high I can fly!

2013-05-31 @ 20:35:35 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Allt jag vill är att vara lycklig, mitt mål i livet är mitt sagoslut. Men jag har tänkt, och kommit fram till att lycka egentligen inte är lycka. Lycka är att må bra i sig själv precis som man är, att kunna förstå och bevisa för sig själv att man klarar sig igenom allt. Först när man har upplevt förtvivlan, sorg och desperation kan man förstå hur bra saker är när dom verkligen är bra. När man har blivit sviken av dom som är falska, uppskattar man de äkta så sjukt mycket mer. Jag har alltid kallat mig själv för naiv och godtrogen, men det är faktiskt inte mig det är fel på när folk lämnar mig. Det är dom det är fel på. 
 
Jag tänker bevisa för mig själv att jag klarar mig på egen hand nu. Jag behöver ingen annan för att kunna leva mitt liv. Jag tänker besegra min sjukdom själv, jag tänker bygga upp mitt liv igen, själv. Ändå är jag inte ensam, eftersom jag har världens finaste vänner och aldrig skulle klara mig utan dom. Det är skillnad på att vara själv och att vara ensam, jag är INTE ensam. Jag har alla möjligheter i världen till ett bra liv. Jag tänker ta det här året till att bygga upp mig själv och bli friskare, sen fyller jag 18 och då börjar mitt liv på riktigt, så då vill jag ha så bra förutsättningar som möjligt att klara det.
 
Jag kommer klara det här, precis som du som läser det här kommer klara dina problem. Jag vet inte hur lång tid det kommer ta, vilka som kommer stå vid min sida hela vägen och hur allt kommer utspela sig, jag vet bara att jag KOMMER KLARA DET. 
 

Städa städa

2013-05-30 @ 19:06:58 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har städat hela dagen typ, träffade finaste Kevin och Ragge på stan en stund och visade min lägenhet även om det inte är så mycket att visa haha. Sen åkte vi hem och fortsatte städa. Jag har ett nytt rum hemma nu, alla har typ bytt rum med varandra och vi har inte orkat inreda mitt förrän nu. Vi har skruvat ihop säng, plockat massor och skruvat upp tavlor m.m. Före och efterbilder kommer sen tänkte jag :D Nu ska jag fortsätta, BAI
 

Herregud

2013-05-29 @ 16:20:27 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nu är jag äntligen klar med bloggen efter mycket om och men. Headern är bara tillfällig, kände att jag var tvungen att göra något så att jag kunde börja blogga igen. Gud så skönt det känns! Hoppas ni vill läsa nu, ska verkligen, verkligen försöka att uppdatera och sånt :) Någon dag ska jag fota till header också, men det känns ganska långt bort just nu. Näe, det får vara såhär nu och jag är nöjd :) Ska fixa lite till, men nuuuuu kan jag äntligeeeeeen börja bloggaaaaaa WIHO WHOP WHOP. Såhär ser jag ut nuförtiden, typ. Har tagit ut cheeksen för dom gjorde uppror </3 men annars så :D
 

RSS 2.0