ALLTSÅ

2013-12-17 @ 19:39:56 Permalink horsie <3 Kommentarer (1) Trackbacks ()
Jag tror att jag har fått virus på datorn. Och jag tappade ut hela salladen när jag plockade själv på Matextra. Ingen kollade, men ändå. Förstår inte hur ingen kan kolla? Jättehemskt ju. Mamma skrattade. Inte roligt. Eller ganska roligt var det, men ändå. Sen smet vi därifrån utan att säga till personalen. Hemskt ju. Gick urdåligt i ridningen, tror jag fick till tre steg när hon verkligen jobbade under typ en timme. Orkar inte, känns som att vi har kört helt fast. Måste ta lektioner, måste träna. Måste bli så bra som vi bara kan bli. Men ett plus är att galoppen är fin, inte alls samma som i början. Awesome ju! Nej, nu ska jag duscha och sen ska jag spelaaaaa

Julpyntat i stallet!

2013-12-13 @ 20:44:28 Permalink horsie <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()
Köpte massa pynt på ÖB och åkte sen till stallet och pyntade, asnöjd är jag!
Hold me close, don't let go

2013-12-12 @ 12:06:04 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har blivit helt insnöad på BMTH bara för det. Sitter här och har så oändligt mycket jag vill säga och göra, men det finns liksom inte plats för allting. Då passar det bra att lyssna på BMTH. Och träna. Ja. Det ska jag göra. Hatar alla, hatar allt och dör. Kan inte säga varför, kan inte göra nånting utom att låta det vara. Och hur bra känns det? Inte så där värst jävla asbra. 
 
Kan säga att jag ALDRIG någonsin tänker vara så naiv som jag en gång var. Aldrig. Jag tänker se saker för vad dom är och lämna innan jag blir lämnad, för så dåligt som jag mådde tänker jag inte må igen. Så mycket tänker jag inte hata mig själv, jag är värd bättre än så. 
 
Jag är så trött, så utmattad och så inte utvilad. Jag sover och sover men det hjälper inte, så jag ska sluta med sömntabletterna igen. Jag ska sluta med alla mediciner, jag vill tro att dom gör mer skada än nytta. Och nu sitter jag här och skriver bara för att jag kan, det finns ingen mening med någonting jag säger eller gör egentligen. Men bloggen är min dagbok, dom som vill läsa får läsa, dom som inte vill behöver inte.
 
Rösterna är tydligare än någonsin, och bara för att man hör röster betyder det inte att man är schizofren, farlig eller något annat. Det behöver inte vara röster som säger att utomjordingar ska kidnappa en eller att hunden är radioaktiv, det kan vara röster som säger att man ska bli övergiven och lämnad ensam, att man inte duger som man är och att man ska skada sig själv, för annars kommer hemska saker hända. 
 
Jag vet inte vad jag ska göra eller vem jag ska vända mig till. Och allt kommer bli lidande på grund av det. Men ska jag låta det ta över mig? NEJ. Det ska jag inte. Jag ska resa mig och KÄMPA. Ni ska tamejfan få se. Mig knäcker man inte så lätt. HEJDÅ NU, ska göra mig iordning för bup. Förlåt för mina D.I.D inlägg, kan inte hjälpa det </3
 
 

BMTH!

2013-12-11 @ 21:49:01 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Gillar inte deras typ av musik egentligen, men lyricsen kan vara riktigt fina och tar sig in på något sätt, tycker jag. Därför ska det bli kul att se dom på Bråvalla nästa år, om jag nu lyckas skrapa ihop pengar och ta mig dit. Det SKA jag göra. Annars verkar det inte bli något speciellt, visst att alla band inte har släppts ännu men det känns som om alla bra var där förra året så som THÅSTRÖM, RAMMSTEIN  etcetc...Fan vad sur jag är över att jag inte var där. Usch. Men vi kör i år istället, awesome!
 
 

I don't know what to feel, I don't know how to cry

2013-12-06 @ 00:07:56 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
Är helt övertygad om att världen hatar mig och att jag kommer vara ensam i resten av mitt liv. Känner mig så oändligt ledsen och övergiven, trots att jag inte förstår hur jag kan göra det när jag har massor av fina personer i min omgivning. Hata hata hata allt. Usch. 
 
Och då, det är då den här andra sidan av mig kommer fram. Den sidan som säger att jag är fin, värd solen och inte alls ensam. Det är så svårt att veta vilket ben jag ska stå på, vilken sida jag ska ge efter för och vad jag ska tänka. Jag ska sova nu och hoppas på att det här går över tills imorrn, jag vet ju att allting alltid blir bättre.
 
 

Pic from a better day

2013-12-05 @ 15:12:53 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har panik, vet inte hur jag ska ta mig ut till stallet idag, omg omg 


Gammal asfin videoblogg

2013-12-05 @ 00:08:39 Permalink videor Kommentarer (0) Trackbacks ()
 
Har inget att skriva om, så ni får en gammal osminkad videoblogg. Hade faktiskt gjort massa videosar, men videoFUCKme tog bort alla så nu måste jag börja om, och jag orkar liksom inte?! Omg

Dagens outfit!

2013-12-04 @ 23:56:42 Permalink outfits, hår, smink osvosv Kommentarer (0) Trackbacks ()
Är lite tråkig och lägger upp dagens outfit, hehe.
MADNESS

2013-12-04 @ 22:52:53 Permalink horsie <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()
Försöker få över bilder till datan men det går la INTE. Förstår inte vad problemet är. Har förresten jättemånga besökare för att vara min blogg, ASKUL! Hoppas ni stannar, ska ju som sagt försöka vara lite mer aktiv nu c: 
 
Idaaaaaaag har jag ridit. Skrev ju värsta inlägget förut om mitt hästliv, så åkte jag och red och det gick skitdåligt, men det kändes jättebra att jag gjorde det! Har världens bästa häst <3
 
 

Horsie

2013-12-04 @ 15:41:05 Permalink horsie <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()
Sitter hemma hos mamma atm och vaknade nyss, helt förvirrad haha. Är glad, känner mig peppad till att rida och göra saker :3  

För er som inte har förstått det har jag varit inne i en enorm svacka rent stallmässigt nu, det har inte gått bra alls. Allt har känts tungt och jobbigt och jag har knappt vågat visa mig därute för att jag skäms så mycket över att jag är en dålig hästägare. Men NEJ. Jag ska ta mig fan inte behöva skämmas! 

Jag mår jättedåligt i perioder, jag har en sjukdom som kallas Emotionellt Instabil Personlighetsstörning (borderline) och den är ingen ursäkt, men en förklaring till att jag mår så dåligt ibland. Det går tyvärr ut över min kära häst också och då kanske ni tänker att en sån som jag inte borde vara hästägare, det förstår jag verkligen om ni gör.

Men Sweetie är det enda som håller mig uppe, jag skulle tappa allt helt om jag inte hade henne. Jag gör ingenting om dagarna förutom stallet, samtidigt som det ibland suger energi ur mig så ger det mig så otroligt mycket mer energi än vad det tar. 

Jag vet att min häst inte mår dåligt, jag har en jättebra medryttare som hjälper mig och mamma hjälper mig också otroligt mycket när jag inte orkar. Bara för att jag inte rider varje dag och pysslar i flera timmar betyder inte det att jag inte tycker om min häst och stallivet, för det gör jag verkligen.

Jag vet inte vad som har hänt, jag har aldrig skämts över att jag mår dåligt förut men nu känns det annorlunda. Det är nu jag tar tag i mig själv, skriver ut på bloggen och förklarar varför och SLUTAR SKÄMMAS. 

Puss på er som orkar läsa igenom det här, jag tror att det är viktigt för att ni ska förstå och inte tro att jag är en hemsk människa, för det är jag inte.


Nyårsklänning!

2013-12-04 @ 05:06:47 Permalink outfits, hår, smink osvosv Kommentarer (0) Trackbacks ()
Kollade runt på Ebay och hittade massa snygga saker, bland annat denna nyårsklänning! Lite annorlunda och skitsnygg, är helt kär i leopardmönstrat så den här passar mig perfekt! Sen att frakten är gratis är ju ett plus i kanten också ;)
 
 

What now

2013-12-04 @ 01:24:04 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag borde vara hur glad som helst, och egentligen är jag det, men mina jävla humörsvängningar tar överhanden och här sitter jag, ensam, deprimerad och tom. Lyssnar på fin deppmusik och bara tillåter mig att känna mig ledsen, för det måste man göra. Man kan inte vara glad jämt, det är okej att vara ledsen! <3
 
 

Fy skäms

2013-12-02 @ 22:52:37 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag vill faktiskt vara aktiv här, vill blogga och vill ha kul med bloggen. Så jag ska försöka vara det. Vet inte hur många gånger jag har sagt så, men haha ALLTSÅ. Jag dör lyckodöden idag, är så jäävla glad så ni anar inte. PUSS

RSS 2.0