Nu kan vi minnas

2013-09-10 @ 15:55:09 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag minns hur jävla äckligt dåligt jag mådde, den tiden var en av dom värsta i mitt liv. Försökte vara någon annan än den jag egentligen var och sålde min själ för att passa in, det enda jag egentligen ville var att dö. Jag vill åka tillbaka i tiden och trösta den lilla Jonna som trodde att allt var hopplöst och som inte ville andas mer, jag skulle säga till henne att hon skulle stå på sig och inte låta någon köra med henne, usch. Nej, den tiden vill jag inte tänka tillbaka på. Men snygg var jag ju iaf. INTE. Gud


Dagens outfit

2013-09-09 @ 21:55:29 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()
Eller ja. Lördagens outfit. Leopardig, älskar leopard. Ser ut som ett mongo i ansiktet så tyckte att ett hjärta var finare. Just det, ni skulle få ett inlägg från när jag gick i sexan också. Fyfan, kommer ju skämma ut mig totalt. Usch. Men vad gör man inte för att hålla sina läsare nöjda ;)))))) nej skämta. Men allvarligt. Nu ska jag äta min potatisgratäng, hatar mat men måste äta. Annars dör man. Dö är inte bra. Puss.
 

Bloggar från mobilen

2013-09-09 @ 20:32:37 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har ju då ingen dator så jag tänkte försöka mig på att blogga från mobilen :D idaaaag har jag vart på möte på bup, det var ett bra men också känslofyllt möte, hatar när det blir så. Vi pratar mycket om affektfobier och vad det innebär, tänkte ta det i ett inlägg någon gång. Efter det drog jag på stan och fikade med Linnea, Ida och Hebbe, asmys. Sen blev det stallet i klackskor och skinnjacka, men det gick bra det med. Tänkte göra ett inlägg sen med bilder från när jag gick i 6an, ASROLIGT JU. Ni kommer skratta ihjäl er, jag va så himla ful.


Klockan 7 en vardagsmorgon.

2013-09-08 @ 20:04:59 Permalink videor Kommentarer (0) Trackbacks ()

#morning #wakeup #redhair #piercings #hashtag #awesome


Första videon

2013-09-08 @ 19:59:10 Permalink videor Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första ridturen avklarad!

2013-09-01 @ 20:10:47 Permalink horsie <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()
Eller ja, jag red ju en sväng igår också men det räknas inte. Idag höll jag mig på volten och kände lite på henne, kommer bli svårt att vänja sig vid hennes ponnygångarter igen, fyfan alltså :o mamma kom på mig med att jag lutade mig väldigt mycket framåt i traven och galoppen, det ska övas bort. Allt kommer bli asbra, vi måste bara då tid till att vänja oss vid varandra. Jag kunde iaf inte vara lyckligare, har världens bästa ponnyskrutta hemma hos mig igen, tänk att hon är min igen. Det är nästan lite svårt att förstå, det känns så overkligt. Imorrn blir det heldag i stallet igen med bästa stallvännerna, om jag lyckas lösa Nikkisituationen. Hoppas hoppas. Nu ska jag sova, är så trött så jag dör, godnattis!
 
 
 
 

Datorn är paj

2013-09-01 @ 12:02:42 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Just precis när jag har fått hem Sweetie och ska göra om bloggen totalt så pajar datorn. Black screen of doom. Kul. Nej, jag gråter som en jude. Vad ska jag ta mig till nu liksom, har inga pengar att köpa en ny dator för och det finns ingen mer jag kan låna. Och det kostar ju även att lämna in så det kan jag inte heller göra. Jag har kommit fram till att den enda vettiga lösningen är att jag börjar sälja mig själv och langa knark. Finns ingen annan utväg, tyvärr. Nog för mig, nu ska jag ut på gatan. Hejdå.

RSS 2.0