Energin är slut

2013-06-30 @ 19:42:27 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
Som ni märker har jag inte gjort några inlägg idag, hade ett tidsinställt typ. Min energi är helt slut, jag orkar inte ta mig ur sängen. Det jag orkar är väl typ att sätta på nya filmer lite då och då. Jag har ingen anledning till att må dåligt, så det har inte hänt något, det kommer inte hända något utan jag är bara deprimerad as fuck. Äter inga antidepressiva just nu så det är därför. Min nästa läkartid är imorgon så då kommer jag få nya. Sen ska dom ställas in och då kan det bli ännu värre ett tag (hur nu det ska gå till) men när allt är klart så kommer jag orka göra saker igen. Det är tur som fan att jag har mamma som kan ta hand om hunden och hästen, för inte ens det klarar jag. Det är så tråkigt, det är ju sommar, jag vill vara i stallet, umgås med mina vänner och sånt, men jag har ingen energi alls till det :/ Aja, det kommer! Hoppas ni som läser har det bra, puss!

Nigahiga!

2013-06-30 @ 12:13:00 Permalink tips m.m. Kommentarer (0) Trackbacks ()
BÄSTA BÄSTA HAHAHA, här är mina 5 favoriter typ
 
 
 
 
 
 

Filmis

2013-06-29 @ 22:29:40 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter för tillfället i soffan och kollar på "Allt för min syster" med mamma, trevligt med lite kvalitétstid sådär på nattkvisten. Imorrn är en ny dag, min plan är väl att härda ut tills måndag då nästa läkarmöte är. Jag hoppas på förändring, jag kan inte gå såhär längre. Nej, efter filmen ska jag sova, är galet trött redan nu. xoxo


Min första ebaybeställning!

2013-06-29 @ 21:34:31 Permalink new in Kommentarer (1) Trackbacks ()
Tänkte att det är billigt och jag har bara hört bra om det så nu kör jag. Shorts, snygga som fan hoppas jag. WIHO DÖR EBAYDÖDEN FAN SÅ BRA
 
 

Best of lillabloggen

2013-06-29 @ 18:14:24 Permalink tips m.m. Kommentarer (0) Trackbacks ()
William Spetz är så sjukt rolig så jag dör, tänkte samla mina 5 bästa från lillabloggen så kan ni kolla på dom och skratta ihjäl er, precis som jag gör :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Humörjävel

2013-06-29 @ 16:27:46 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
De senaste dagarna eller veckorna (har ingen koll) har varit hemska. Jag är riktigt deprimerad och har ingen lust eller ork till någonting. Allt känns jobbigt och tråkigt, jag ser ingen mening med att göra någonting. Jag har slutat med mina antidepressiva för dom funkade inte så bra, så nu är det sämre än någonsin. Min nästa läkartid är på måndag, så jag hoppas att jag får ny medicin då. Jag vet att mediciner inte är någon utväg, fast nu råkar det vara så att vissa inte klarar sig utan medicin, och jag är en av dom. Jävla onödigt, men det är ju tur att det finns mediciner för dom som behöver det. 
 
 

Färgis

2013-06-29 @ 12:55:35 Permalink outfits, hår, smink osvosv Kommentarer (1) Trackbacks ()
Det blev rött ändå, nu sitter jag med färg i håret och hoppas att det blir bra. Vore ju fan annars. Varför färgar jag rött? Jo, jag har haft så många hårfärger under så kort tid, så mitt hår är alldeles förstört. Det är omöjligt att få en jämn färg för det suger åt sig av färgen så olika, därför kunde jag inte vara blond för där är det jätteviktigt att håret är jämnt behandlat för att kunna få en jämn blond färg. Nu kommer jag vara rödhårig och vänta tills mitt friska hår har växt ut. Kommer ju färga det samtidigt för jag vägrar ha min naturliga färg, men det skadar inte alls så mycket som blekning gör. Jag kommer alltid vara blond på insidan iaf, för blont är det jag trivs allra bäst i oavsett vad. Om några år eller så kan jag bli blond igen, OCH JAG LÄNGTAR, saknar det redan nu :c 
 
 

Mobilgrej

2013-06-29 @ 06:19:10 Permalink tips m.m. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hittade värsta klistermobilskaldekorationsgrejen på Glitter igår och var bara tvungen att testa. Jag blev asnöjd, som ett mobilskal fast mycket billigare och snyggare än dom som fanns i butiken!


Gosegos

2013-06-28 @ 18:03:26 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter för tillfället hos Hannah med Johan, har inte träffat dom på jättelänge så känns awesome att vara här! Har gått på stan och inhandlat världens finaste linneeee, hårfärg, nagellack och mobilgrej :j Nu tar vi det bara lugnt och dricker vin/öl och är sofistikerade, kan inte bli bättre ju!


Håreeeeeeeet

2013-06-27 @ 20:24:30 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (2) Trackbacks ()
Alltså. Nu håller jag på att färga det lila. Det kommer inte bli jämnt, för färgen jag hade från början var inte jämn. Vad jag än gör så blir det inte jämnt. Även om jag gick till en frisör för att få färgen jämn och hon lyckades med det, skulle jag inte kunna hålla den jämn för det blir alltid ojämnt när jag bleker utväxten. Så min enda utväg är att bli rödhårig och jag har sån himla ångest, för jag vill ju vara blond, jag älskar att vara blond. Tycker ni att jag ska bli rödhårig igen? Eller har ni något supertips för att det ska bli asljust när man bleker utväxten? Jag är rödhårig egentligen.
 
Blond eller rödhårig, det är frågan
 

Färgar håret!

2013-06-27 @ 19:05:27 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu ska det bli lila hoppas jag, annars vet jag inte vad jag gör.


Claraaaa

2013-06-27 @ 16:47:56 Permalink tips m.m. Kommentarer (0) Trackbacks ()
Hittade värsta asroliga tjejen på youtube, hon verkar ganska populär så ni har säkert redan sett, men till er som inte har det; enjoy!
 
 

Sova = bästa medicinen

2013-06-27 @ 16:30:01 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()
Var som sagt på asdåligt humör och ville inte göra nånting, nu har jag sovit en stund och genast känns det mycket bättre. Jag är ALLTID på ett helt annat humör när jag vaknar än när jag somnar, så egentligen skulle jag ju inte behöva några mediciner utan bara sova hela tiden!? :D Nej, men nästan. Jag tror jag ska åka ut till stallet snart, vi får se. Såå bra humör är jag inte på, men ja. Vi får se.
 
Men gud näsan på första bilden?! Aja lägger upp ändå, BRA JONNA

Buuuuuu

2013-06-27 @ 13:54:52 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (1) Trackbacks ()
Nu är alla påväg till Bråvalla. Själv sitter jag här och är skitsur. Jävla dag, jävla Bråvalla, jävla allt. Min gud, mitt allt, min själsfrände, mannen i mitt liv spelar på Bråvalla. Och jag är inte där och kan se honom. Han är den här tidens största poet, fyfan alltså. Nu tänker jag sitta här och vara sur resten av dagen, usch.
 
 

Tack ännu en gång

2013-06-26 @ 23:10:58 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (1) Trackbacks ()
Vill bara tacka mina fina läsare som skriver massa fina kommentarer till mig, det känns så bra och jag blir så glad. Puss på er, ni är en av anledningarna till att jag vill fortsätta framåt. <3

Men jag vill hellre va där än att leva en dag till

2013-06-26 @ 21:14:23 Permalink SONG OF THE DAY Kommentarer (0) Trackbacks ()
 

Men jag vill hellre va där än att leva en dag till

2013-06-26 @ 21:14:23 Permalink SONG OF THE DAY Kommentarer (0) Trackbacks ()
 

It's over

2013-06-26 @ 20:21:10 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nu hängde hela min värld på läkarbesöket imorrn, men nej, det blev uppskjutet. Men hallå. Mitt dåliga mående kan förfan inte vänta en vecka? Jag mår dåligt NU och har redan väntat och väntat och väntat. Det blir ju aldrig bra, jag kan inte gå flera veckor och bara vänta på bättre tider, för det finns inga bättre tider. Min lägenhet som jag skulle flytta in i ska sägas upp också, för jag är inte i tillräckligt bra skick för att bo själv tydligen. Nej, det kan jag väl hålla med om, men jag mår inte bättre av att bo här heller. Vad jag än gör och hur jag än kämpar blir det ju inte bättre.
 
Jag tänker ligga i min säng i resten av mitt liv och aldrig gå ut igen, för allt är bara kaos och alla vill mig illa, så känns det. Och jag är inte elak för att jag säger så, tar du åt dig så har du förmodligen anledning till det. Jag vet mycket väl vilka det är som står vid min sida och vill mig väl, och det här riktar jag självklart inte mot dom. Jag är bara så otroligt trött på att vara rädd, rädd, rädd. Det finns ingen som kan rädda mig, det här måste jag ta mig ur själv och det klarar jag inte, så det är bara att ge upp. 
 
Jag får ofta höra att jag är en stark person och att jag verkar väldigt lugn och stabil, men så är det verkligen inte. Utåt sett, ja, men är det någon som tänker efter en extra gång och faktiskt förstår hur pass illa det är med mig? Nej. När jag säger nej till att gå på stan, nej till att åka och göra det eller det, så finns det en orsak till det. Jag säger inte nej bara för att jävlas, eller för att jag inte tycker om den personen ifråga. Jag säger nej för att jag är rädd, rädd för allt. 
 
Nu tänker jag kolla på mina jävla serier och aldrig mer gå ur sängen. Hejdå.
 
 

Inspirationen är borta, vad gör man då?

2013-06-26 @ 16:15:40 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (2) Trackbacks ()
Just nu är min stallinspiration så gott som bortblåst. Jag känner ingen glädje över att åka ut längre, det är inte kul över huvud taget. Jag vet inte hur jag ska göra för att hitta den glädjen igen. Jag tror att jag måste känna att det är roligt och förstå att kraven som jag har på mig själv är orimliga. Jag ska ta mig i kragen nu och åka ut, göra något som jag tycker är roligt och mysigt och bevisa att jag inte måste galoppera i tokfart flera mil för att Charlie ska bli stimulerad och bra riden. Just nu behöver jag en skogsmullehäst, mitt psyke klarar inte av att hålla en häst i toppform. Visst kan folk säga att det är synd att han inte får utlopp för sin kapacitet och att jag är en dålig människa som bara lallar runt med honom, men det finns ingen i världen som kan älska honom mer än vad jag gör, såatteh fuck off will you? Jag vill inte ha en gammal fjording, jag vill ha min Charlie som är bäst i hela världen, så det så. 
 
 
 

Städröv

2013-06-26 @ 11:24:36 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
En av mina punkter idag är att städa. Jag funderar på om jag ska börja lägga upp varje dag vad mina mål för dagen är, kul att ha sen när jag är frisk och allt är regnbågar att kolla tillbaka på. Jag älskar att dokumentera, men oftast blir det bara några dagar för sen tröttnar jag, och det är ju synd. Jag vet ju hur kul det är att kolla tillbaka på saker, jag har dagböcker kvar sen jag var 6 år typ, sjuukt kul att läsa även fast det var en hemsk period av mitt liv.
 
 

Nästan allt

2013-06-26 @ 11:10:53 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag bockade av 8/10 punkter igår på min lista, riktigt bra faktiskt. Det enda som inte hanns med var att färga håret och ringa soc, men det gör vi idag istället. Jag har sovit bra tre nätter i rad nu för omväxlingens skull, amazing. Varför jag har gjort det har jag ingen aning om, det bara är så. 
 
Dagens humör: Sur, som fan. På mig själv. "You think you deserve nothing, so you destroy everything before it gets too close"
 
 

Joggingtur!

2013-06-25 @ 20:41:16 Permalink nikki my love Kommentarer (0) Trackbacks ()
Ibland får jag för mig att jag ska ut och jogga med Nikki, och då gör jag det. Vi går/springer en runda som är kanske 3 eller 4 kilometer, jag har ingen koll på sträckor ._. Det känns verkligen jättebra när jag har varit ute med henne, även fast det känns skit och jag inte alls vill innan jag gör det. Motion är verkligen ett måste för att må bra, det är så sköööööönt när man är klar och kommer hem och känner att "nu har jag gjort någonting" :D Det är kravlöst, ingen ångest, inga människor. Man har bara sig själv och naturen, helt underbart. Eller ja. Jag har Nikki, mig själv och naturen. Men man väljer ju själv om man ska ha hunden med sig eller inte, ibland vill jag gå ut och gå utan henne bara för att vara helt alldeles själv.
 
 

Tips på serier?

2013-06-25 @ 18:18:27 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (2) Trackbacks ()
Skulle bli jätteglad om ni ville tipsa om serier, har kollat på Grey's Anatomy, The OC, Vampire Diaries, säkert någon mer men ah ANYWAYS, tipsa så blir jag massor glad! :*
 
 

Att ge upp hoppet om sig själv

2013-06-25 @ 16:02:37 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
Vad som helst och ingenting är förgiftat och trasigt. Det finns inget motgift eller superlim som kan fixa det, allt jag kan göra är att gå omkring i det och vara rädd. Den känslan som hoppar på mig oftast är faktiskt rädsla. Det är ångest av en helt annan grad, jag vet inte vad jag ska göra med det. På dagarna är allting grått, jag ser som i en dimma. Det mörka kryper närmare när jag är ensam och när det är natt, då är jag helt i min egen värld utan någon kontakt utåt. Stolarna blir män i kostymer som spelar poker, tavlorna blir uppbrända foton, demonerna är precis överallt. Det är mycket värre nu än vad det någonsin har varit, och jag frågar mig själv gång på gång om det finns någon i hela världen som skulle stå ut med det. Finns det någon som står ut med min rädsla, någon som vill ta bort den gråa slöjan och visa mig att det finns färger?
 
Jag vet inte vad jag ska tro faktiskt. Jag vill tro att en dag kommer det någon och ba, tar mig med och så färdas vi mot solnedgången och lever lyckliga i alla våra dagar. Om jag inte hade den tron skulle jag vara död just nu. Jag växlar mellan så många åsikter och personligheter att jag inte vet vem som är vem och vad som är mitt. Ena sekunden tänker den ena på ett sätt, andra sekunden tänker jag på ett helt annat sätt, tredje sekunden tänker den andra inte alls. Alla har sin egen åsikt och dom kämpar hela tiden och krigar mot varandra för att få uppmärksamhet och göra sin röst hörd. 
 
Hur är det då, att leva med min sjukdom? Jag kan inte gå i skolan, jag kan inte träffa kompisar, jag kan knappt ta mig ur sängen vissa dagar. Visst kan jag träffa kompisar, men det tar så otroligt mycket energi från mig så det vill jag nästan aldrig göra. Det många inte förstår är att jag har levt i 17 år utan att förstå varför jag är som jag är och varför jag mår som jag mår, och jag har precis kommit på varför. Det är 17 års raserande och kaos, och nu är det meningen att jag ska bygga upp allt det helt själv. Det tar tid, kraft och energi som jag inte har. 
 
Det här skriver jag för att ni ska få lära känna mig lite bättre, jag tänker att jag tar lite då och då istället för att spamma med värsta cplånga inlägget som kommer ta år att läsa. Enjoy!
 
Det citatet fastnade verkligen på min hjärna, what

Shopping

2013-06-25 @ 14:47:41 Permalink new in Kommentarer (0) Trackbacks ()
Åkte ut med mamma och hamnade på ICA Maxi, finns ingen affär jag gillar mer!? Dom har ALLT. Så en hårfärg och lite nagelpyssel fick följa med hem. Åkte även till tobaksaffären på Påljungshage och köpte en ny del till min elcigg som började ge upp livet lite, så nu är den som ny igen. Wiho
 
 

Det här SKA hända idag

2013-06-25 @ 11:28:00 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
 

Fake lashes

2013-06-25 @ 10:31:01 Permalink INSPO Kommentarer (0) Trackbacks ()
Personligen tycker jag att det är assnyggt. Tyvärr lyckas jag se ut som en alien i dom flesta lösögonfransarna, så jag använder inte sånt så ofta. Men FYFAN VAD SNYGGT DET ÄR. Sen kanske man inte ska ha så man faktiskt ser ut som en alien hur man än gör, då menar jag supersuperlånga, big no no.
Vad tycker ni om lösögonfransar? Hiss eller diss?
 
 
 
 

Att vänta, och vänta, och vänta...

2013-06-24 @ 19:53:20 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
Idag har varit som alla andra dagar, tråkig och vanlig. Men jag har gjort framsteg. Om man skulle sätta ord på känslan som är orsaken till mitt dåliga mående, så skulle jag nog beskriva den som grå med en järnstång mitt i, och taggtråd som sitter hårt runt. Jag blev av med den känslan idag, den var borta nån timme bara, men ändå. Det är ett enormt framsteg.
 
Jag försöker övertala mig själv att det här bara är tillfälligt och att jag kommer leva mitt sagoliv någon gång. Jag kommer uppleva saker med mina vänner, både bra och dåliga, jag kommer flytta hemifrån, jag kommer skaffa jobb. Jag har gått i 17 år och inte förstått varför jag är som jag är när ingen annan är det, och jag har varit förtvivlad över det. Jag har först nu börjat inse vart skon klämmer, och det är nu jag kan börja reparera det. Det kommer ta flera många år för mig att bli frisk igen, om jag någonsin kommer bli det, men under tiden ska jag försöka göra det bästa av det.
 
Jag måste inse att jag MÅSTE sätta mig själv först och inte tänka på vad alla andra säger. Jag måste vara ärlig, rak och inte undanhålla saker, för jag hatar människor som gör så mot mig. Jag ska försöka vara min egen förebild, mitt egna ideal. Jag ska vara mig själv och inte försöka efterlikna någon annan, och jag ska lära mig att älska mig själv, för annars kommer ingen annan kunna göra det.
 
 

TACK

2013-06-24 @ 19:30:39 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Måste bara säga att kommentarerna rullar in och inget gör mig gladare, tack fina ni, ni gör att jag vill fortsätta blogga! Statistiken skjuter i höjden också, VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DETTA :'))) Ah, carry on mina kära bloggläsare, ni gör mig lyckligast i världen! :D
 
 

Dåligt självförtroende

2013-06-24 @ 16:22:55 Permalink emotionell cancer Kommentarer (2) Trackbacks ()
Idag skulle jag ha träffat min psykolog, vi ses två gånger i veckan på måndagar och torsdagar, men jag kände att jag verkligen inte orkade. Det är ett enormt stort steg för mig att ta mig utanför hemmet, och nu går det nästan inte när mitt självförtroende är på botten. Jag känner mig inte alls fin, håret = big mess, jag blir inte fin om jag sminkar mig osvosv, det gamla vanliga. 
 
Förut hade jag någon som tyckte jag var fin ändå, det var både bra och dåligt för på så sätt blev det gärna så att vi satt hemma, för jag orkade inte göra mig iordning för han tyckte ju ändå att jag var fin. Nu är jag ensam, och måste lära mig att det spelar ingen roll om någon annan tycker att jag är fin, för det är ju min åsikt och bara min som räknas. Visst att det andra säger påverkar mig till det bättre eller sämre, men det är ju fortfarande min åsikt som är den enda som räknas. 
 
Jag hade en bra period faktiskt, jag kunde gå ut hur som helst och någon gång färgade jag till och med håret hos Emma, och gick omkring där som ett missfoster typ, utan att bry mig. Men nu har jag ingenting av det där längre, det är borta helt enkelt. Jag känner mig otroligt rastlös, jag vill göra något men jag orkar verkligen inte. Rastlöshet är nog den värsta känslan som finns för mig, ingenting är roligt, allt är jobbigt och ba kaos. Jag har raderat det här inlägget och skrivit om det ca 5 gånger redan, och fler kommer det nog att bli. 
 
Jag måste inse att jag är fin och bra precis som jag är, utan att ha någon som säger det till mig hela tiden. Jag måste också inse att ibland måste man få ha perioder där det kaosar, det går över. Jag vet att allting alltid går över, allting löser sig alltid, man måste bara vänta lite. Måste bara tillägga att jag fick världens finaste kommentar idag, ÄLSKAR kommentarer för det är en sån himla självförtroendeboost. Det värmer ända in i hjärtat, me gusta :D
 
Sådär kan jag få se ut NU tack, orkar inte göra mig iordning åååååååh

Lite inspo

2013-06-24 @ 16:02:39 Permalink INSPO Kommentarer (0) Trackbacks ()
Allt från tumblr/weheartit eheheh

Ny header!

2013-06-24 @ 15:48:49 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (1) Trackbacks ()
Nu har jag äntligen tagit tag i mitt liv och dödat getingar, gått ut med hunden och gjort ny header. Den är inte så värst avancerad för jag är inte så värst duktig på gimp, men it's something :D VAD TYCKER NI, BLIR JÄTTEGLAD OM NI KOMMENTERAR LITE PUSS <3

Nikki

2013-06-24 @ 14:17:01 Permalink nikki my love Kommentarer (0) Trackbacks ()
Idag fick hon en stöt utav eltråden när vi va i stallet, då gick jorden tamejfan under. Innan det slet hon sig och hoppade på en liten hund lite längre bort och ville leka, det ville inte den hunden eller deras matte och husse. PINSAMT. Och nu ligger hon nedanför min säng och sover, och jag tror inte att jag någonsin kommer tycka om någon mer än vad jag tycker om henne. Hon är stor, bånglig, jättejobbig och jättebäst. Mitt barn.
 
 

Uppe med tuppen

2013-06-24 @ 07:49:32 Permalink filmtips Kommentarer (0) Trackbacks ()
Var så himla trött igår så däckade runt nio och vaknade nu, SKÖNT. Fast känner mig ändå jättetrött, men det går nog över tills senare. Ska iaf kolla på Vampire Diaries nu, har fastnat för den serien igen haha. Så jävla braaaaaa och alla är så jävla snygga. Och Klaus med sin brittiska, MUMS. Jag tror inte att jag behöver förklara vad serien handlar om eftersom att alla vet vad den handlar om osvosv. Men ah om du nu inte har sett den, DEN ÄR BÄST OCH KOLLA PÅ DEN NU MKEJ BRA TACK
 
 

Lila hår

2013-06-23 @ 20:51:02 Permalink INSPO Kommentarer (1) Trackbacks ()
Nu ska jag färga håret lila har jag bestämt. Och I DON'T CARE, I LOVE IT alla får tycka vad dom vill. Jag trivs inte med mig själv så som det är nu. Jag ska börja träna, jag ska börja klä mig hur jag vill när jag vill och jag ska ba yolo swag swolo typ. 
 
 

Webshop!

2013-06-23 @ 17:41:12 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nu har jag fixat en webshop där jag kommer lägga upp grejer jag inte använder/inte vill ha längre. Jag är fortfarande lite förvirrad över hur allt funkar, men ser ni något som ni tycker om så släng iväg ett mejl till [email protected] så ska vi nog komma på något :) 

Webshop!

2013-06-23 @ 17:41:12 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nu har jag fixat en webshop där jag kommer lägga upp grejer jag inte använder/inte vill ha längre. Jag är fortfarande lite förvirrad över hur allt funkar, men ser ni något som ni tycker om så släng iväg ett mejl till [email protected] så ska vi nog komma på något :) 

Warm Bodies

2013-06-23 @ 16:13:22 Permalink filmtips Kommentarer (0) Trackbacks ()
 

Seeeeg dag

2013-06-23 @ 15:59:59 Permalink dagens inspo Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har sovit typ hela dagen, gud jag orkar inte!? Alla är jättebakis och här sitter jag och Robin och har ingenting att göra, fan alltså :c Det är iaf därför jag inte har skrivit något idag, HAHA. Men nu håller jag på att fixa massa inlägg och skit nu när jag är vaken, WIHO. Börjar med ett Emmy Bow inspo collage, hon är så jääääääääävla snygg. MUMS
 
 

Ytlighet

2013-06-22 @ 15:27:37 Permalink åsikter, tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()
Jag tror inte att jag bara skulle kunna skriva om allt bra och positivt på bloggen, jag tycker det är svårt att känna något för bloggaren om denne bara skriver om ytligheter och sånt. När jag läser en blogg så vill jag kunna relatera till bloggaren, jag vill hitta inspiration och känna att jag inte är ensam. Det behöver absolut inte vara "åh jag är så sjuk och blabla mediciner blabla kaos" utan det kan vara sättet bloggaren skriver på, som Hanna Widerstedt till exempel. Hon kan skriva om de mest vardagliga sakerna och får det ändå att bli hur intressant som helst. Hennes blogg kollar jag in på dagligen. 
 
Vad tycker ni? Tycker ni att det är bra att jag skriver om min psykiska ohälsa eller blir det för negativt? Tacksam för alla kommentarer, svarar på alla frågor osvosv, så skriv på :3
 
 

Inspo

2013-06-22 @ 14:38:00 Permalink dagens inspo Kommentarer (0) Trackbacks ()
 

Midsommaroutfit

2013-06-22 @ 13:33:58 Permalink outfits, hår, smink osvosv Kommentarer (1) Trackbacks ()
Orkade inte lägga upp igår, så jag gör det nu istället. Klännigen är från nelly.com och jag älskar den, den va egentligen till förra året men den kom inte fram i tid så använde den nu istället :D
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon, godmooorgon

2013-06-22 @ 11:59:28 Permalink SONG OF THE DAY Kommentarer (0) Trackbacks ()
Lyckades äntligen somna och sov fram tills nu. Jag kanske ska börja med Sobril som sömnmedicin, för varje gång jag tar det så däckar jag :o Idag SKA jag få tag på en whiteboardtavla, måste börja sätta upp mål för dagen herregud. Det ska gå FRAMÅT, hela tiden! Bästa låten har jag också hittat. Och fyfan vad snygg han är.
 
 
 
 

Roligt

2013-06-21 @ 23:17:36 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Googlar på hur man får många följare på instagram, vem vill inte va populär liksom #yolo #swag
Har förövrigt vart jättetrött hela dagen, och nu när jag äntligen får sova så kan jag inte sova. Det gör mig så frustrerad så jag dör, VILL SOVA JU. Sovröv. Ändrar lite i designen så länge.

sldkgjsldgjks FUCK

2013-06-21 @ 21:33:25 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Är inte alls på bra humör och tänker ta en paus från allt, att en sån liten sak kräver så mycket energi från mig är nog ganska svårt för många att förstå. Men yolo right bai
 

Midsommar

2013-06-21 @ 19:10:47 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter för tillfället hos mina släktingar, har ätit massa gott och dör jag matdöden. Det är skönt att inte behöva ha ångest och slippa krav. Tänkte bara säga det.


Vill ha

2013-06-21 @ 07:59:00 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (1) Trackbacks ()
MLB är jätteroligt så nu gör jag massa collage där, WIHOOutfit 1 

FAIL?

2013-06-20 @ 23:33:33 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()
Färgade ju håret. Såhär ser det ut, fast lite ojämnare. Färgröv
 
 

My love basket

2013-06-20 @ 23:12:46 Permalink INSPO Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har upptäckt mylovebasket och är kär. Man kan ju göra hur mycket som helst där?! Och vadå, jag är inte efterbliven som kommer på det nu? :c Jag är speciell OCH MAN SKA FAKTISKT INTE VA SOM ALLA ANDRA
Ska gifta mig med Jeffrey Campbell och få gratis skor i resten av mitt liv <3
 
 Jeffrey Campbell

Färgar håret!

2013-06-20 @ 20:19:17 Permalink INSPO Kommentarer (0) Trackbacks ()
Fick nog av håret som jag råkade missfärga med silverschampo, så nu färgar jag ;@ Meeeeen jag tänker inte berätta vilken färg det blir hiohihoiho den som lever får se.
 
Alla bilder snodda från tumblr typ
 
 

03.37

2013-06-20 @ 04:18:38 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag har varit på botten, och vänt. Hurdå kanske ni undrar? Jag tänkte ta upp det nu, för jag vet att det är många, många fler som mår dåligt och då kan jag ju dela med mig av mina erfarenheter. Sen att klockan är 03.41 och jag inte kan sova är ju en annan sak ;))))
 
Det absolut viktigaste är att inte sätta upp orealistiska mål. Jag har försökt med att sätta upp mål för veckan, månaden, året men jag får bara ångest eftersom jag inte kan leva upp till dom målen. Jag ska köpa en whiteboardtavla och sätta upp över sängen, och varje dag ska jag skriva vad jag har för mål för dagen. Det ska vara så enkla saker som att bada, gå ut med hunden, åka till mormor och hälsa på. Det är realistiskt. Då, när man ska gå och lägga sig och bocka av det man har gjort, mår man jättebra eftersom man har klarat av det man har planerat. Då är man ju inte helt värdelös eftersom att man har klarat av målen!?
 
Berätta för alla 238572389 gånger att man faktiskt mår dåligt. Det kan vara lätt att glömma för någon som inte är i samma situation, och då kan lätt konflikter uppstå och vännen ifråga känner sig sårad och bortglömd. Att må dåligt är ingenting att skämmas över, och har man äkta vänner så finns dom där när man sen börjar må bättre. Jag har själv betett mig väldigt dåligt mot mina vänner, när det egentligen bara hade varit att förklara för dom. Nu har jag ju sån tur att jag har världens bästa vänner som har funnits för mig och väntat på mig ändå. Finns dom inte så är dom inte värda din vänskap, för du är högsta vinsten. Glöm aldrig det.
 
Hur tråkigt det än är (jag HATAR ordet rutiner och dess innebörd) så är det sjukt viktigt. Att gå upp varje morgon och göra saker, inte lägga sig och sova middag (det gör mer skada än nytta) och gå och lägga sig skapligt tidigt. Ta en paus från kompisar, skola, vad det nu är som du känner dig stressad över. Innan du mår bra kan du inte förvänta dig att du kan gå ut och festa med kompisar eller plugga järnet i skolan. Det är DU som är den viktigaste personen i ditt liv, du ska leva med dig själv i förhoppningsvis många många år och då är det viktigt att man har byggt upp en bra grund. Då måste man sätta sig själv först ibland och strunta i alla krav som ställs på en.
 
Ta det från någon som verkligen vet - ingenting funkar bättre än djur och natur. Att vara ute i stallet är den bästa terapin för mig. Hunden skaffade jag för att jag inte ska kunna gå in i mig själv och tappa kontakten med omvärlden. Hon är den lilla tråden som håller mig fast, utan henne skulle jag vara ännu mer deprimerad än vad jag redan är. Naturen överlag får mig att må superbra. Gå ut och gå, be någon köra dig till en skog och ba walk it off. Det FUNKAR. Även om du inte är en naturmänniska, testa. Jag vet att det hjälper.
 
Det här rådet fick jag av en jättefin stallkompis, och det har jag tänkt på varje dag sedan hon sa det. Känner man att man verkligen inte orkar göra någonting en dag, GÖR DÅ INGENTING. Man måste, hur svårt det än är, sätta sig själv först. Strunta i alla kompisar, föräldrar och lärare som tjatar och bara ligg i soffan, ät glass och kolla på serier. Det går inte att pressa sig själv för hårt, man går under ifall man gör det.
 
Nu påstår jag inte att jag är felfri. Alla dom här sakerna jobbar jag med varje dag, för jag SKA ha mitt sagoslut. Jag ska må bra och jag ska klara av det här, för jag vet att jag kan. Jag har världens finaste vänner, mamma, djur, ja allt. Jag har alla förutsättningar i hela världen till ett bra liv, jag måste bara ta saker i min egen takt och tänka på mig själv. Jag måste lära mig att folk inte blir sura när jag säger nej, dom blir sura när jag hittar på ursäkter. Att må dåligt är tyvärr fortfarande något som är väldigt tabu, men jag ska inte skämmas utan jag ska omvandla det till en styrka. Allt det här som jag går igenom nu kommer göra mig starkare.
 
 
 
 
 
 

Det går ju inte direkt framåt

2013-06-19 @ 20:19:39 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag har slutat med mina antidepp, så nu är jag deppigare än någonsin typ. Ska byta till något annat, och se om det hjälper bättre. Imorrn ska vi försöka få tag på soc, fixa kontaktperson och prata om lite saker. Imorrn är Charlie tillbaka också, så dit ska vi också. Jag har noll inspiration till att blogga, det kommer som sagt i vågor. Ibland är det jätteroligt och jag har hur mycket som hest att skriva om, och ibland orkar jag inte alls. Jag är mer aktiv på min tumblr, länk till den hittar ni i sidomenyn. Ha det bäst, puss :)
 
 
 
 

Störd självbild

2013-06-16 @ 22:38:59 Permalink emotionell cancer Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag har ingen aning om vem jag är och vad jag står för. Jag har ungefär fem olika personligheter som alla har sina egna tankar och ståndpunkter. Det är ständigt ett kaos i min hjärna för jag kan inte sortera ut vad som är mitt och vad som är deras. Och nej, jag är inte schizofren för det, schizofreni är en helt annan sak vilket många inte förstår. Jag lider av dissociationer, en reaktion på trauma. 
 
Idag har hela min dag gått till spillo på grund av dom här dissociationerna. Jag får för mig att det är kameror i vartenda hörn i hela huset = kan inte gå ut från rummet, som även det har kameror i sig. Jag klarar inte av ljus, ljud eller rörelse, att gå och koka ris var för mig världens jävla projekt. "Men du ser så kapabel ut, du är så lugn och trygg i dig själv" Ah, well you a stupid hoe? Haha alltså orkar inte. 
 
 

Skolavslutning!

2013-06-14 @ 12:36:50 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Det är skolavslutning, det har jag sett fram emot hur länge som helst och ändå blir allt bara kaos? Fast det gick skitsmidigt att ta på lösögonfransarna och det är jag nöjd med, asbra blev det :D Vad dagen bjuder på i fortsättningen återstår att se, jag orkar inget mer än att ligga i sängen typ. Fast det innebär ju att jag har massa tid till bloggen nu när jag äntligen har internet igen, WIHO
 
 

Mycket som händer

2013-06-07 @ 16:16:30 Permalink åsikter, tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu ska jag bo hos pappa några dagar, skönt. Jag kaosar fett mycket och behöver lugn och ro, så då drar jag. Tänker försöka hyra film, kanske äta pizza och massa chips och godis, ASMYSIGT JU. Kommer inte ha med mig datorn så får blogga via mobilen, wiho


Idag är en ny dag

2013-06-07 @ 10:59:03 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Vi ska åka ut och försöka hitta en sjö, vill hur Nikki (höll på att skriva mokko hahahahaha) reagerar på vatten :D Så idag är bloggappen på mobilen min vän. Hur mår jag idag? Blond, lite solbränd och ganska glad. Fredag också, WIHO myskväll
 
Nikki med sin bästa vän Anzo.

Nananana

2013-06-06 @ 23:20:30 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har verkligen haft noll inspo idag, ni får verkligen ursäkta mig. Imorrn hoppas jag att jag är lite mer back on track, ska försöka ta bilder, hitta inspiration osvosv. Godnatt finisar!
Ni får en jättegammal bild att leva på tills imorrn, xoxo
 

Demons in my mind, demons you will find

2013-06-06 @ 20:27:20 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Ursäktar mig med att jag har solat verkligen hela dagen, därför har jag uppdaterat som en kratta. Förlåt mina kära, nu när vi slog rekord och allt. Har hunnit ta lite bilder på mig själv iaf, jag är jätteblond nu verkligen. Nu är det bara löshåret som fattas, sen är jag skitsnygg :') 
 

För varmt för livet

2013-06-06 @ 15:45:44 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Idag är en sån dag då jag inte kan lämna huset. Jag vet inte varför, eller vad som kommer hända ifall jag gör det, jag vet bara att jag inte kan. Det är inte för att jag har dåligt självförtroende eller ångest, det är bara lika självklart som att solen lyser eller att jorden är rund. Det är så jobbigt att aldrig veta vilket humör man kommer vara på när man vaknar, det är något nytt varje dag och jag får aldrig någon föraning om vad det kommer bli. Jag kan vara hur ledsen som helst på kvällen och inget kommer någonsin bli bättre, sen somnar jag och när jag vaknar så kan jag va skitförbannad, asglad eller jätteirriterad, och vissa dagar som idag kan jag inte lämna huset. Jag FÅR inte, så kanske man ska säga istället. Men det är ju trevligt för er kära bloggläsare, då får ni ju massa inlägg att läsa, wiho!
 
 

Godmorgon!

2013-06-06 @ 09:44:57 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Godmorgon mina kära, igår slog vi besökarrekord och jag är så himla glad över det! <3 Tack snälla ni för att ni kollar in och inte bara en dag, utan flera! Hoppas att ni tycker om det jag skriver och gör, det verkar som det eftersom besökarantalet ökar stadigt :) Fast något ni är lite dåliga på är att kommentera, om ni undrar över något, tycker något eller vad som helst så FRÅGA :D Jag svarar på ALLT, så länge det är seriöst. Puss på er!
 
Bild från en bättre dag när jag inte ser ut som ett troll (det gör jag nu)

I've got the power

2013-06-05 @ 21:27:48 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Kom precis in från en långpromenad med Nikki. Jag har ju knappt visat några bilder på henne eller berättat något om henne kom jag på, så jag tänkte göra det nu. Nikki är min egna hund, hon kommer från Tierp och vi köpte henne tio månader gammal. Hon är en blandning mellan svart Schäfer och Rottweiler. Jag älskar henne mer än livet och hon är mitt barn, även om hon är asjobbig så är hon bäst. Nikki är ganska ouppfostrad, men vi jobbar på det och gör framsteg varje dag. Hon tycker att hästar är asläskiga och hon äter allt förutom sallad. Då menar jag allt. Mitt hjärta <3
 

Bloglovin'

2013-06-05 @ 19:04:11 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nu har jag lagt till en bloglovin-ikon så ni får jättegärna följa mig där, skulle bli glad då :D 

Skrattar så jag gråter

2013-06-05 @ 17:44:40 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rullar på fast ändå inte?

2013-06-05 @ 14:54:33 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Är riktigt glad, har ett bra liv idag. Ändå så är fotoinspriationen NOLL, blir inte bra på kort och håret är åt helvete, KILL IT WITH FIRE BEFORE IT LAYS EGGS typ, usch. Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi åka till stallet. Ha kul kul kul, inget annat. Det ska jag banka in i mitt huvud typ nångång. 
 

Löshoppning

2013-06-05 @ 11:03:11 Permalink horsie <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()
Gällande hoppning så är jag riktigt mesig, det får inte vara högre än 50, ingen får kolla på, blablabla. Då är det ju lite synd att jag har en häst som skulle kunna gå hur långt som helst (om han inte var så liten som han är) eftersom jag inte kan ta vara på hans kapacitet. Men nu har jag tagit beslutet att sänka alla krav på mig själv och bara ha roligt med honom, och då passar löshoppning utmärkt. Då får han hoppa mycket och högt, och det är han jättenöjd med. Hoppningen där jag sitter på honom kommer den med, när jag känner att vi är redo. Nyckeln till att allt ska fungera är att inte lyssna på vad folk säger, och sänka kraven på sig själv. Det har jag insett med hjälp av en fin stallkompis, hon fick mig att verkligen tänka till. 
 

Gammal gif

2013-06-04 @ 20:15:56 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()
Hittade en gif på mig för över ett år sen omg omg
 

Bleker håret

2013-06-04 @ 20:05:28 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()
Kände att det var dags att bleka utväxten, så nu torterar jag mitt stackars hår några timmar. Skulle behöva sova med inpackning, men jag hatar att sova med inpackning. Dör inpackningsdöden flera gånger om. Mamma borde bli frisör, hon är jätteduktig med hår, så hör av er om ni vill fixa håret heehehhehe. Jag håller för övrigt på att kolla på en film, som jag lägger upp en recension om sen. Skräckfilmer fosho. Sen blir det L4D hoppas jag, och sen ska jag sova för imorrn väntar äventyr med Emma, wiho! 
 
Dör snyggdöden. Älskar mobilkameran, så dör mobilkameradöden också.

Jag tycker till

2013-06-04 @ 19:02:00 Permalink åsikter, tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dålig uppdatering

2013-06-04 @ 17:59:52 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Förlåt snälla ni för asdålig uppdatering idag, jag har haft noll inspiration och sen har jag inte suttit så mycket framför datorn. När jag väl satt där så somnade jag istället, men nu är jag back on track och skriver :j Åkte till en skog idag och gick en sväng med Nikki, Charlie fick stå eftersom vi red låååångt långt igår. Uppdaterar mer sen för nu har jag massa inspiration och gör några tidsinställda tror jag :j xoxo
 

No more hiding

2013-06-03 @ 21:27:15 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()
Är jättepepp på Charlie och ridningen. Långturen idag gjorde verkligen under för mig, omg. Jag ska sänka kraven på mig själv och koncentera mig på att ha roligt istället, göra roliga saker och inte fokusera på det som jag faktiskt inte klarar i nuläget. Det känns bra, jag vill, jag kan och jag ska. Taggataggaaaa. Sen håller jag på att beställa hem en grej........Men det får vara hemligt. Förstår om ni dör hemlighetsdöden, men det får ni göra för jag tänker inte sägaaaa nananana
 

Produktiv dag!

2013-06-03 @ 17:43:02 Permalink INSPO Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har gått upp jättetidigt och vart i stallet jättelänge, ridit långtur, städat, gjort massa blogginlägg, JÄTTEBRA JU. Guldstjärna till mig. På tal om guld så är dagens inspiration guldigt, har fastnat lite för svart + guld SÅ FINT JÖ <3

Supermys

2013-06-03 @ 16:33:00 Permalink horsie <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nyss hemkommen efter långtur på Charlie, gud så skönt det var att äntligen rida igen. Jag mår så mycket bättre då, det märker jag efter varje gång. Massage, ridning och promenader med hunden, det gör under för själen <3 Råkade somna också och vaknade nu, skulle skriva det här inlägget vid typ 14? MEN BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG.
 
 
 

Wind of Change

2013-06-03 @ 06:49:57 Permalink SONG OF THE DAY Kommentarer (0) Trackbacks ()
En av världens finaste låtar, har den i huvudet typ jämt. Om jag kunde vissla skulle jag vissla som dom gör i den här låten, MUMS
 

I just wanna live

2013-06-02 @ 22:39:27 Permalink åsikter, tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har skaffat bloggappen nu så var tvungen att göra ett inlägg, haha. Kollar på film atm, lägger upp vad jag tyckte och så om den sen :) Är förövrigt aspepp på livet, finns massa saker jag vill göra och som kommer hända, wiho. Det här året ska jag ta till att bygga upp mig själv, spara pengar och kanske försöka hitta ett jobb beroende på hur jag mår och vad jag klarar av. Jag ska försöka bli medicinfri, och hitta det egentliga problemet istället för att försöka medicinera bort det. Jag ska umgås med mina fina vänner och bara njuta av livet. Sen blir jag 18, och då börjar allt på riktigt. Whoooop whop


Skräckfilmer!

2013-06-02 @ 22:22:08 Permalink åsikter, tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Healthy lifestyle?

2013-06-02 @ 16:51:20 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har ingått en pakt (säger man så) med mina kära föräldrar, inget godis/chips/allt förutom grönsaker i veckorna så får jag 100 spänn på helgen + att dom betalar fredags och lördagsmys!? HUR VÄRT!? Om jag vill ha godis i veckorna så får jag köpa det själv, men om jag inte tvingar dom att köpa åt mig så får jag 100 spänn på helgen sen. Så jävla värt. Plus att det kommer hjälpa mig att få den kroppen jag vill ha, hur bra är inte det!? Kommer äta grönsaker istället för massa skit när jag blir hungrig, awesome. Tycker ju om grönsaker lika mycket som godis, så ah! 
 

Dilemma

2013-06-02 @ 00:22:22 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag kom ju på att jag vill göra mig iordning varje dag och göra något, men skolan klarar jag verkligen inte av. Bajs. Hatar att gå omkring som en gnu och bara...vara gnuig. MÅSTEN: Bleka utväxten, BESTÄLLA HEM LÖSHÅR. Klarar inte att se ut som en gnu. Gillar inte gnuar. Gnuer. Vad heter det ens? Orkar inte googla. Jag är trött, klockan är tolv och jag ska sova. Imorrn åker jag till stallis tidigt och försöker få pli på min stackars förvirrade häst, han behöver lite motion. Jag har varit lat dom senaste dagarna när han har varit så jobbig, känns inte allt för tryggt när det enda han gör är att trippa omkring och skrika efter sina tjejer. Ja, han har tjejer. Två stycken. Jag har alltid trott att min häst är bög, men det är han inte. Han är lesbisk. Här får ni en bild på mig och min lesbiska häst. Hittade förresten världens finaste tjej med världens finaste hårfärg i kön på ICA. Kära tjej i kön på ICA, jag är kär i dig. Hejdå.
 

A new place, a new start

2013-06-01 @ 14:59:10 Permalink emotionell cancer Kommentarer (1) Trackbacks ()
Jag har faktiskt sovit bra för omväxlingens skull, mamma masserade mig igår kväll och det hjälpte bättre än alla mediciner jag någonsin testat. Det skulle verkligen alla med sömnsvårigheter testa, be någon att massera er :) Och inget så här halvdant, utan det ska göra ont så man känner sig helt mörbultad efteråt, då sover man gott sen! 
 
Dagens humör är väl lite fram och tillbaka, jag är inte ledsen men heller inte glad. Det är grått ute, jag är trött och hästen är tokig så där är det heller inte roligt att vara. Men ibland behöver man en dag bara för sig själv, utan att tänka på något annat. Synd att jag inte har förstått det förrän nu. Nej nu ska jag fortsätta kolla på min konstiga film, handlar om en kille som blir kidnappad av en snuskgubbe som håller honom fången i flera år, den verkar rätt bra. Chained heter den, finns på swefilmer :) xoxo
 
 

RSS 2.0