Elciggis

2013-02-12 @ 07:55:00 Permalink INSPO Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag kanske är 287592385 år efter och alla redan har en sånhär, men det finns säkert någon som inte har det och då kanske den människan bestämmer sig för att köpa efter att jag har skrivit om det här! Jag är helt rökfri och använder BARA den här. TESTA FÖRFAN. Och det glömde jag att skriva, det är i oljan nikotinet finns. Finns olika styrka på nikotin och även utan nikotin. Perfekt för alla! Sen finns det 39580394830946 olika smaker, till och med "Marlboro" för er som vill ha kvar "röksmaken" ;) Min personliga favorit är melon och redbull :3
 

Motivate your anger to make them all realize

2013-02-11 @ 20:46:01 Permalink JÄVLA JONNA Kommentarer (0) Trackbacks ()
Rubriken är en låtrad som fastnat i mitt huvud, så himla fin och inspirerande låt :3 Första endingen från Naruto (ofc) Akeboshi - Wind. Orkar inte länka. Det är jättejobbigt. Men jag tänkte bjuda på dagens utseende. Om ni kollar noga så ser ni att jag har en grå leopardfläckig tröja. LOVE IT. Så jävla skön och snygg. Och jag går INGENSTANS utan min mössa (som egentligen är mammas eller Magnus, men som jag har beslagtagit föralltid) för den är så JÄVLA SKÖN. Har till och med på den inomhus även fast Ryssland ringer och vill ha tillbaka den. 
Jag låter bilden tala för sig själv. 
 
 

New In!

2013-02-11 @ 20:29:47 Permalink new in Kommentarer (0) Trackbacks ()
Hamnade på stan en stund och hittade till HM, som vanligt hehe. Tröjorna blir fina till sommaren, älskar färgen! Och lite oversize är alltid skönt. Hittade ett par shorts också som jag märkte va shorts när jag hade köpt dom, trodde att det var en kjol. HAHA. Bra där. Alltid jag som bara ser nått, sliter åt mig det och betalar, kollar sen vad det är x) Men den här gången kollade jag storleken på allt iaf, haha!
 
 
 
Skulle ha en ögonbrynspenna. Blev ögonskugga också. Fattar inte varför jag köper asmycket när jag aldrig går ut. Jag har inte handlat såhär mycket på såhär kort tid NÅGONSIN när jag har vart på stan varje dag och gått i skolan och sånt. Hardcore

Bered er, mina kära!

2013-02-11 @ 19:43:42 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nu har jag tagit MASSA bilder så ni kommer få rätt mycket blogginlägg framöver! Känner mig asnöjd. Och jag kollade på Naruto, sen ba var det fel avsnitt i rätt "namn" på avsnittet och jag fattar ingenting och vet inte vart jag är. PRECIS när fighten mellan Sasuke och Itachi skulle börja också. FUCK YOU avsnitten.
 
Kollade in Viras blogg (som alltid) och såg hennes tips om att skriva ner sina idéer i en bok, om till exempel hur man överlever älgattacker (HAHA). Awesome!
 

Jag erkänner stolt

2013-02-10 @ 20:50:13 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
..Att jag är helt såld på Naruto-animen. När jag var mindre så var jag helt besatt, jag och mina vänner "var" karaktärer ur serien och kallade oss för dom namnen osvosv, om jag skulle ha åkt till Japan skulle jag kunna prata så pass att jag skulle klara mig utan problem. Tyvärr är allt det glömt nu, kan typ säga hej och hejdå x) Jag kan säga vad jag heter också kom jag på nu :D Skulle vara kul att lära sig japanska igen, jag tycker att det är ett väldigt fint språk faktiskt :) Så inatt så fick jag ett ryck och laddade hem alla Naruto-avsnitten, så nu ska jag kolla om, fyfan vad kul :D Sitter här med mentos, panpizza, fetaostsallad och cola och är så jävla nöjd med livet B)
 
Ang. bloppisen så sov jag hela dagen så jag ska försöka göra det imorrn istället, haha! Duktig tjej. Ha tålamod mina kära läsare, snart kommer det igång ;)
 

BLOPPIIIIIIIIS

2013-02-10 @ 00:05:23 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är det över!

2013-02-09 @ 22:33:07 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
För den här veckan i alla fall, haha. Jag tycker INTE att rätt låt gick vidare. Jag hejade på Erik och Tone, dom var så söta tillsammans hihi. Sean Banan visste jag skulle gå vidare, men jag förstår inte riktigt grejen. Tycker att han är ett skämt mot allt vad melodifestivalen någonsin har stått för. Jag kommer ihåg när jag var liten, då var det SCHLAGER som gällde. Dagens melodifestivalsbidrag innehåller inte schlager någonstans. Bara mainstream europop-disco som man har hört 2748293572389 gånger förut. ALLT låter likadant. Om det inte är fartiga poplåtar så är det sorgsna ballader av en missanpassad medborgare som alla sympatiserar med och därför går det bidraget vidare. Usch. Nej, all kärlek åt Pernilla Wahlgren (som hon var FÖRUT), Lena PH och Carola. Det är DET som melodifestivalen handlar om. Tusen och en natt. Helvete alltså, så jäkla bitter ;@ 
 
NEJ, RÄTT LÅT GICK INTE VIDARE. FÖR DET FINNS INGEN RÄTT LÅT LÄNGRE.

Melodifestivalen.

2013-02-09 @ 21:24:22 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
 
Mello är en familjehögtid, och jag skulle tycka att det var jättemysigt om inte helvetet bröt lös och volymen höjdes beyond jättesuperhögt. Jag är jätteljudkänslig och nu är jag "extra skör" för jag är inne i ett sånt skov igen, då är det inte kul över huvud taget att ha en familj som är högljudda och party party. Fy fan för det här. Och nu är jag extra bitter bara för att vi nyss tjafsade om det, så nu tar jag säkert i väl mycket. Men AH, RAGE. Annars dör jag hellre än att missa mello, men det ska vara på MITT sätt, annars är jag inte nöjd. Är väl egentligen inte nöjd med nånting om det inte är som jag vill ha det ;)
 
 

Ny header!

2013-02-08 @ 14:04:39 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (1) Trackbacks ()
Kände att jag ville knåpa ihop en header, så då gjorde jag det :o Den blev inte sådär jättebra, men den får duga tillsvidare :) Kommit på ett sätt att redigera bilder på, hehehehehe. Vill inte byta gimp mot photoshop eftersom jag har lärt mig gimp nu äntligen och photoshop är mycket mer avancerat OCH på engelska...... Så nej tack.
 
Förövrigt så har jag stalledigt idag, bara nattningen ikväll som ska göras. Ska bleka håret ikväll också, och så hoppas jag att jag får lite sällskap av Robin, men ah det får vi se :) Imorrn fyller min lillebror år så då ska jag åka dit och fika lite, sen stallet med insläpp och så kanske det händer något roligt på kvällen, det får vi också se.
 
Nu ska jag göra lite mat, hittade potatisbullar i frysen förut så då var jag ju tvungen att äta det OM NOM NOM, tror jag ska göra det igen. Mumma
 
Nej jag har inte lila läppstift även om det skulle vara jävligt coolt, skulle redigera bort det röda i ögonen och så ba SCHWOSH så blev det ascoolt

Ny frågegrej!

2013-02-05 @ 17:07:43 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nu har jag skaffat en ny frågegrej, hoppas fan att det funkar nu ;@ Så fråga på mina kära läsare, INGEN fråga är för dum........Hehe. 

Tävling!

2013-02-04 @ 15:12:54 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
 
http://www.chevalridsport.se/sv/
http://caroline.webrider.se/bloggtavlingar/bloggcrew-tavling/#comments <-- länk till tävlingen!
 

Några sanningar om mig.

2013-02-01 @ 22:36:22 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Imorrn ska jag ut för första gången på jag vet inte hur länge. Då hoppas jag att jag orkar fota massor så att jag har något roligt att lägga upp här. Måste ju visa mitt nya hår också. Underhåller er med 20 sanningar så länge.
 
1. Jag kan börja gråta av att bara tänka på spindlar.
 
2. Det finns en film som jag kan se när som helst, var som helst och hur som helst, det är Kill Bill. Både ettan och tvåan. Så, två filmer.
 
3. Jag är livrädd för att bråka med tjejer, ja umgås med tjejer öht nästan. Men killar kan jag slå och bråka med hur lätt som helst. Score
 
4. Det högsta jag har hoppat med en häst var runt en meter med Uno på Bullersta.
 
5. Jag är finsk, rysk (tror jag) och svensk. 
 
6. Dom absolut bästa filmerna genom tiderna (förutom Kill Bill) är Tarantinos alla, Harry Potter, Pirates Of The Caribbean och Sagan om Ringen.
 
7. Jag hatade sagan om ringen fram tills jag såg The Hobbit, då var jag tvungen att kolla på alla Sagan Om Ringen-filmerna och jag ÄLSKADE dom. 
 
8. Den enda skräckfilmen som fått mig att nästan gå in i en psykos för jag att jag vart så skrämd är The Fourth Kind.
 
9. Jag HATAR alla fjortisar med sina nattstad-bloggar. HATAR. Hatar också alla som ba 1 månad idag, älskar dig, har aldrig känt såhär, PUZZZ. Jag spyr. Hatar också folk som BARA, och då menar jag BARA beklagar sig på fb. Även om de skriver om något positivt så har det ändå en negativ underton i sig. Ja, jag hatar mycket och många. 
 
10. När jag föddes fick jag en snuttefilt av mamma, jag sover fortfarande med den.
 
11. Min naturliga hårfärg är rödhårig. Inte såhär orange, utan... ja, vad kallade alla det? Kopparbrunt. Gyllene kopparbrunt. Nånting. Inte oranget iaf.
 
12. Jag har inte kontakt med några av mina barndomsvänner, och jag är bara 17. (Snart.) 
 
13. Det högsta jag har hoppat med Charlie är 60 cm. I trav. Wiho.
 
14. Det är inget fel på min självkänsla (självförtroendet därimot är lite trasigt) och jag anser mig själv bättre än många andra. Inte på att göra saker, utan mentalt. Jag vet att jag ser på världen på ett annorlunda sätt, och jag tycker att "normala" människor är ignoranta och gråa. 
 
16. Jag har otroligt svårt för att säga nej om någon flörtar med mig, för jag tycker om bekräftelsen och är jätterädd för att någon ska bli sur på mig. Men i andra fall bryr jag mig inte ett skit om vad folk tycker, lite komplicerat det där.
 
17. När jag var liten och mamma gick med mig på stan kom det alltid fram folk och ville känna på mitt hår och sa att jag var så söt. Jag hade jättelångt, jättefint hår. 
 
18. Det sista jag tänker på varje dag, och då menar jag verkligen varje dag, innan jag somnar är Charlie.
 
19. Mina favorit bästa bästa snyggaste motherfucker fyfan GORGEOUS kändisar är Bam Margera, Ville Valo, Javier Bardem, Till Lindemann, Johnny Depp och Johnny Knoxville.
 
20. Jag är ett inbitet Jackass- och HIM-fan (och allt annat med Bam, Ville och Johnny) och har varit det sen jag gick i 4:an. Har alla Jackass-avsnitt på DVD, Jackasströjor och HIM-tröjor och jag vet inte vad.
 
Tack för mig!

RSS 2.0