Mysdag!

2012-11-27 @ 13:20:45 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Idag tänker jag inte lämna sängen för jag hatar allt, kanske går till ica och köper chips eller något som mest. Känner mig ändå positiv till livet, och det är skönt. Stod ute och rökte och då slog det mig att allt faktiskt kommer lösa sig. Jag har känt att allt är helt hopplöst många gånger förut, men ändå så har allting löst sig. Så jag ska kämpa på och liksom, ta dag för dag istället för att tänka att det aldrig kommer bli bättre :3 Nu ska jag leta upp nån bra film på netflix, jäkla bra sida det där. Massa filmer och serier och allt vad det nu är :) Hejdå sålänge!
 
Jag för typ ett år sen eller nått, fett emo <3 Jag SKA bli blond igen, saknar verkligen det hur mycket som helst. Ni vet vad dom säger, blondes have more fun mhm (;

Godmorgon!

2012-11-24 @ 12:51:15 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Eller ja, jag har vart vaken sen kvart över 7 för jag hade morgonen i stallet, men ni som läser vaknade säkert för en inte så lång stund sen :3 Det var hur mysigt som helst i stallet, även fast hästarna tyckte att det var mer intressant att komma ut än att äta, haha. Har precis kollat på Seed of Chucky, så jävla rolig. Älskar Chuckyfilmerna och nu var det jättelängesen jag såg dom senast så det passade bra. Ikväll får jag finbesök, film och godis står på menyn. Awesome! Skriver mer sen, hejdåååååå
 
Ni får en snygg inspobild från weheartit eftersom jag inte har några andra roliga :*

Dagens låt typ

2012-11-23 @ 17:17:37 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Den får ingen mindre än Billy Idol stå för, mums. Han va så jävla snygg, och rösten, MHM
 
 
 

JÄVLA DATA

2012-11-23 @ 15:46:36 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag håller på att ladda ner photoshop så att jag kan börja göra header och skit nån gång, MEN VAD STÅR DET NÄR JAG SKA HÄMTA DET? JO, 114 timmar kvar. Och jag har väntat i typ tre. När jag sen stänger av slyndatan och startar den igen så BÖRJAR DEN OM FRÅN BÖRJAN. Jävlar vad jag är arg ;@ Återkommer senare och skriver nått roligare. Hejdå.

Punk's not dead

2012-11-23 @ 13:57:07 Permalink INSPO Kommentarer (0) Trackbacks ()
Det finns ingen stil som enligt mig är snyggare än punkstilen, love it. Attityden, kläderna, livsstilen, MUMS. 
 
Bilder från www.weheartit.com

Precis vart och hämtat ut medicin!

2012-11-22 @ 15:03:16 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nu har jag tre olika, sertralin, seroquel och atarax vid behov. Tycker dock inte att ataraxen funkar, bara onödig. Man kan tydligen bli fett ostabil och ännu mer deprimerad än vad man redan är innan sertralinen börjar verka, känns ju bra eftersom jag är så jävla stabil!? Men det var bara en vecka sa läkaren och det klarar jag :) Känner att allt börjar vända, känner att jag bryr mig om mig själv mer och jag VILL kämpa, för jag tror absolut att jag kommer klara det. I december börjar jag utredas och då får vi se vad som är fel på mig, ska bli riktigt skönt. Allting bara rullar på, det enda som är lite jobbigt är väl att jag inte kan träffa mina kompisar på samma sätt som förut. Fast hur hälsosamt var det egentligen, det enda allt handlade om var att bli full och hög typ. Nu känns allt mycket bättre, jag vet vilka som är mina äkta kompisar och vilka som bara finns där när dom känner för det. Har inte så mycket mer att berätta om mer än just det,  kommer väl på nått senare :3 heidoooo sålänge!
 
Jag med mitt underbara älskade svarta hår, saknar deeeeeeeet :( Fast jag trivs ännu bättre som rödhårig hihi. 

Nancy Spungen

2012-11-21 @ 11:04:17 Permalink INSPO Kommentarer (0) Trackbacks ()
Nancy är nog min största inspirationskälla vad gällande stil och hår osvosv. Hon är så äckligt snygg, med en attityd som ba ÅH MUMS. Synd att det slutade så tragiskt för henne, uscha. 
 

Dagens lååååååt

2012-11-20 @ 18:03:07 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Tänkte passa på att lägga upp en dagens låt när jag ändå är igång :3 Den här gången blir det Jimi Hendrix - All Along The Watchtower bara för att den är så äckligt bra, herregud. Dagens Justin Bieber, 1D och allt vad det nu är, dom är inte ens i närheten av så duktiga som Jimi Hendrix och många fler från den här tiden var. USCH VAD LEDSEN JAG BLIR </3
 
 
 

Skolan!

2012-11-20 @ 13:22:04 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Är i skolan, medicinlektion. Stolt över mig själv att jag orkar, heja heja. Medicin är intressant, ett av ämnena jag faktiskt brinner för i skolan. Har alltid vart intresserad utav vård och omsorg, kanske beror det på att mina föräldrar alltid har arbetat inom det området. Har väl inte så mycket mer att skriva just nu, försöker hitta nått att skriva om sen. XOXO

Emotionell cancer.

2012-11-18 @ 14:15:10 Permalink emotionell cancer Kommentarer (1) Trackbacks ()
Blir första inlägget i den här kategorin, spännande! Som Berny i "Vingklippt Ängel" så fint beskriver det, emotionell cancer. Det är min sjukdom, mitt bagage. Mina "skeletons in the closet". Och det är precis vad inläggen i den här kategorin ska handla om. I skrivande stund har jag inte börjat länka min blogg någonstans, det är nog en människa som vet om att den finns. Vi får se när jag vågar skriva ut den, jag vet ju inte riktigt vad responsen kommer bli. Om ni kommer se mig som en äcklig uppmärksamhetshora eller kanske någon som man kan sympatisera med? Ni kanske känner igen er? Vem vet. Jag tänkte ha min blogg som en dagbok den här gången, och inte bry mig om att alla vill ha fina glada ljusa inlägg om hur underbar världen är, massa fina egobilder och allt ska va så jävla fint och bra. Jag SPYR på sånt. "Nejmen jag vill inte va någon attentionwhore som drar ner alla i ledsenhet" WELL, FUCK YOU THEN. Jag är jag och min blogg är min blogg, jag får skriva vad jag vill och hm, don't like me? Well I don't wake up everyday to impress you. Fast när jag skriver sånnahär hatinlägg, vem vill jag övertyga? Er eller mig själv? Det är nog mest mig själv. För att jag ska kunna läsa det här nån mörk söndag i januari och få lite jävlar anamma i mig. Vissa kanske tycker att jag är överdrivet negativ, men vafan. Jag har ju rätt. Som Jonas Gardell (min gud) i sin bok "Ett ufo har landat" skriver: Snövit var en jävla hora. Askungen lät avrätta sina fula styvsystrar och styvmor så fort hon hade chansen. Prinsen knullade Törnrosa medans hon sov. Rödluvan åts upp av vargen och blev vargbajs. Det är sanningen. Det är inte finare än så. Det finns inget glamoröst med det här. 
 
Tycker den här bilden passar ganska bra till det här inlägget, för jag tycker den ser så rå ut. Det där är jag verkligen, inga effekter, ingenting. En iphone med sprucken skärm och suddig kamera. Inget annat. 

Dagens låt

2012-11-16 @ 18:47:53 Permalink SONG OF THE DAY Kommentarer (0) Trackbacks ()
Dagens låt framförs av min älskade, Sid Vicious. Fyfan så härlig han är, skulle döda för att få se honom live. Usch för droger alltså.
 
 
 UNDERBAR.

What a wicked thing to say, you never felt this way

2012-11-16 @ 18:43:44 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har totalt kärat ner mig i H.I.M's låt Wicked Game, vet att det är en av deras första men jag har inte hört den förrän nu för några månader sen bara x) Ville Valos röst ger mig verkligen gåshud, han är nog den vackraste människan walking on this earth. Fast jag tycker Chris Isaaks version är rätt fin också, fast hans röst, njaaaa. Åh jag väntar på att mamma ska äta så att vi kan åka och hyra film, så roligt kommer jag ha denna fredagskväll liksom. ALLA mina jävla kompisar är på samma fest, ALLA förutom jag är ute liksom. Men ja, jag får trösta mig med att jag iaf inte kommer va bakis imorrn :) Värt. Drog till stallet förut och tog en mystur med min pärla, gud vad jag har saknat att sitta på hans rygg. <3 Underbart. Nej, så värst mycket mer än så har jag väl inte att skriva just nu. Har redan gjort två inlägg idag, heja mig! :D
 
Halvbra bild i smutsig spegel från tiden när jag precis hade färgat rött med svart underhår. 

Godmorgon alla!

2012-11-16 @ 09:49:10 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Som vanligt är jag uppe med tuppen, även fast jag inte ska till skolan :/ Har ju mitt "schema" jag måste följa, som min läkare m.fl. har bestämt. Ska upp senast nio varje dag, förutom helgerna då jag kan få lite sovmorgon till typ 10. Idag ska jag träffa Alex på stan en snabbis, sen blir det stallet tror jag :) Det va längesen jag va ute hos min prins, mitt humör har väl inte vart det bästa dom senaste dagarna men jag fick nåt slags ryck igår kväll och blev jätteglad och hyper, så det är skönt att jag vill, kan och orkar idag :3 Ikväll, medans alla andra, och då menar jag verkligen varenda jävel i hela jävla Nyköping, är i Tystberga och super så sitter jag hemma med mamma och kollar på X-factor. Kul. Som fan. Eller inte. Min nästa läkartid är på tisdag, och då hoppas jag att vi kan bestämma att jag får gå ut helgen efter om mamma hämtar mig efteråt. Håller på att bli skvatt galen här hemma förfan, får inte göra någonting egentligen :( Nuuuu ska jag fixa mig och åka till stan, vi höres!
 
Sommarbild på mig och min Charlie från i somras, vi båda är otroligt charmiga där tycker jag! Åh, sakna. Det är underbart att ha häst på sommaren verkligen.

Dagens låt!

2012-11-15 @ 17:13:08 Permalink SONG OF THE DAY Kommentarer (0) Trackbacks ()
 Tänkte börja med dagens låt! Det är väl mest för min egen skull, för att jag ska blogga varje dag och hålla igång liksom. Det är ju roligt att blogga egentligen, det är så kul när det har gått ett tag och man kan kolla tillbaka och minnas :) Så här är den, dagens låt.
 
 
 "Låt dom komma nu, jag är här, låt dom komma nu.
Jag är grym som en grekisk gud, bara grymt mycket fulare.
Åh, låt dom komma nu, det handlar bara om tur till slut."
 
Jocke Berg är min gud, jag skojar inte.

Hej mina stalkers!

2012-11-15 @ 16:34:44 Permalink LIFESTYLE Kommentarer (0) Trackbacks ()
Vilka nu det är.... Haha. Idaaag har jag inte gjort så mycket, åkte till mormor en sväng och fikade. Lite skitsnack blev det också, skönt att dela sina tankar med någon liksom. Jag kommer inte ha någon skola torsdagar eller fredagar, så jag är lite rastlös. Någon fest imorrn blir det inte heller, tänk jag som va värsta alkisen förut är numera nykterist. Det känns hemskt nu, men blir bra i längden. Tror inte att någon klarar sig speciellt länge med den livsstilen som jag hade. Inget stall idag för övrigt, fick hjälp med Charlie. Jag ska ju ta allt så jävla lugnt nuförtiden så jag ska bara skritta i skogen typ, han måste gå ordentligt också och då får mina fina stallvänner hjälpa till. Nu ska jag försöka leta efter det nya Vampire Diaries-avsnittet, det förra slutade åt helvete så jag MÅSTE se nästa :o HEIDO

RSS 2.0